Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2016 17:21

Ήττα από τα Δωδεκάνησα για τους Παίδες

Την ήττα με 3-1 γνώρισε η Μεικτή Παίδων των Κυκλάδων από το αντίστοιχο συγκρότημα των Δωδεκανήσων. Ο Μαγκούλιας για τους φιλοξενούμενους και ο Μπουρνέλης χρίστηκαν σκόρερ με τον Σαρρή να έχει ισοφαρίσει προσωρινά στο πρώτο ημίχρονο.

SYROS YPOSTHRIKTHS RAOYZAIOSΣτα άσχημα καταγράφεται ο τραυματισμός του Μαθιάσου στο 19ο λεπτό που οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τραυματισμό στο χέρι.

Το ματς
Με μεγάλη ένταση στο παιχνίδι τους μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο της Παλαιάς Φωκαίας οι παίκτες από τα Δωδεκάνησα. Η πίεση των τυπικά φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς ανοίγοντας το σκορ στο 8ο λεπτό με πλασέ του Μαγκούλια από την περιοχή.

Στο 20ο λεπτό του αγώνα ο Μαθιάσος τραυματίστηκε άσχημα αποχωρώντας άμεσα για το νοσοκομείο της Βούλας, έχοντας όπως όλα δείχνουν σπάσει το αριστερό του χέρι. Ο Ναξιώτης παίδας, ήρθε να προστεθεί στο ήδη μεγάλο απουσιολόγιο του Μοστράτου που μέτραγε ήδη δύο απόντες (Φρέρης και Κασσανδρινός) με συμπτώματα πυρετού. Δυστυχώς λίγα λεπτά μετά στην σχετική λίστα προστέθηκε και ο Λιέας, με τον Σαρρή να αποτελεί την δεύτερη αναγκαστική του κόουτς από τις Κυκλάδες.

Το πείσμα για τον τραυματισμό του συμπαίκτη τους, οδήγησε την ομάδα από τις Κυκλάδες να ξεπεράσει τις ατυχίες και στο 35ο λεπτό να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με γκολ του Σαρρή ύστερα από ασίστ του Βαμβακούση. Μάλιστα ο Σαρρής πλαισιωμένος από την υπόλοιπη ομάδα, πήγαν στο σημείο που ο γιατρός παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον Μαθιάσο και του αφιέρωσαν το γκολ της ισοφάρισης.

Η υπεροχή των Δωδεκανήσιων συνεχίστηκε και στο δεύτερο μισό με τις Κυκλάδες να μην μπορούν να αντιδράσουν, ενώ παράλληλα από την εξέδρα υπήρχαν πολλά παράπονα για την διαιτησία. Προβάδισμα για την ομάδα του έδωσε ο Μαγκούλιας στο 59ο λεπτό με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ. Το τελικό 3-1 υπέρ των Δωδεκανήσιων έκανε ο Μπουρνέλης μετά από κούρσα από δεξιά του Καραμότζη στο 59ο λεπτό.

ΕΠΣ Κυκλάδων-ΕΠΣ Δωδεκανήσων 1-3
Σκόρερ:
8', 59' Μαγκούλιας, 65' Μπουρνέλης / 35' Σαρρής
Γήπεδο: «Παλαιά Φωκαία»

Διαιτητές: Καρράς (Ανατ. Αττικής), Γκόντα (Ανατ. Αττικής), Βιτσεντζάτος (Ανατ. Αττικής)

Συνθέσεις
Κυκλάδες:
Ψύλιας, Δάρας, Χατζηλαζαρίδης, Μαθιάσος (19΄Γρυλλάκης), Καραμολέγκος, Μαργαρίτης, Βαμβακούσης, Δριμαλάς, Λιέας (22' Σαρρής), Ξαγοράρης, Παντελαίος.

Δωδεκάνησα: Σκαρπέτος, Κουλουμπρής (77' Μουστάκας), Νικολής (77' Κωστάκης), Μωυσάκος, Αμπελάς, Κωνσταντινίδης Λ., Μαγκούλιας, Κωνσταντινίδης Σ., Καραμότζης (75΄Ξεπαλαβάκης), Μπουρνέλης (75΄Κοντός), Αντωνίου.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares