Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016 21:40

Πανθηραϊκός: Σκληρή απάντηση σε Τζωρμπατζάκη

Η διοίκηση του Πανθηραϊκού με μία καυστική ανακοίνωση απαντά σε όσα είπε στο S.C. ο Μιχάλης Τζωρμπατζάκης. Η διοίκηση του Πανθηραϊκού με μία καυστική ανακοίνωση απαντά σε όσα είπε στο S.C. ο Μιχάλης Τζωρμπατζάκης.

Την Παρασκευή 12/2 ο Μιχάλης Τζωρμπατζάκης μέσω της ιστοσελίδας μας είχε αποκαλύψει την αποχώρηση του από την ομάδα του Πανθηραϊκού αφήνοντας αιχμές για ανθρώπους της ομάδας.

Ακολούθησε η ανακοίνωση της διοίκησης, η οποία ανέφερε ότι πρώτα θα ασχοληθεί με το παιχνίδι της Άνω Μεράς και έπειτα θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση με την οποία θα απαντήσει στον Μιχάλη Τζωρμπατζάκη.

Πριν λίγο η ομάδα της Σαντορίνης εξέδωσε την ανακοίνωση, με την οποία σχολιάζει καυστικά τον ποδοσφαιριστή, αποκαλύπτοντας τα όσα είχαν προηγηθεί για να φτάσουμε σε αυτές τις ανακοινώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού:

Όπως είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας, η Διοίκηση του Πανθηραϊκού Α.Ο οφείλει μια απάντηση στις δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας κ. Τζωρμπατζάκη Μιχάλη, προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Η απομάκρυνση του παίκτη έγινε μετά από συνάντηση και συνεννόηση μαζί του και έπειτα από σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματά του.

Αρχικά, η επανειλημμένη ασυνέπειά του προς τις υποχρεώσεις του απέναντι στην ομάδα και η απουσία του από αγώνες αλλά και η συχνή απουσία του από τις προπονήσεις.

Επιπλέον, στα πειθαρχικά παραπτώματα έρχεται να προστεθεί η αψιμαχία με συμπαίκτη του λίγο πριν το τέλος του νικηφόρου αγώνα Κυπέλλου της ομάδας μας απέναντι στον Πανναξιακό, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλου του φίλαθλου κόσμου της Σαντορίνης. Για το λόγο αυτό κλήθηκε να παρευρεθεί  στο Συμβούλιο της Διοίκησης, ώστε να δώσει εξηγήσεις, μαζί με τον συμμετέχοντα στο επεισόδιο συμπαίκτη του. Την ημέρα της κλήσης του σε απολογία, απείχε από την προπόνηση της ομάδας προφασιζόμενος «ψυχολογικούς λόγους». Το Συμβούλιο επέβαλε και στους δύο ποδοσφαιριστές το ίδιο συμβολικό χρηματικό πρόστιμο, απόφαση στην οποία ο κ. Τζωρμπατζάκης αντέδρασε έντονα προς τον πρόεδρο του Σωματείου ,  εν αντιθέσει με το συμπαίκτη του ο οποίος ζήτησε και συγγνώμη.

Επιπρόσθετα, μετά την αποχώρηση του προπονητή κ. Κωνσταντόπουλου, και ενώ η ομάδα είχε φιλικό αγώνα με την Λάβα Εμπορείου, για λόγους πάλι «ψυχολογικούς» αρνήθηκε τη συμμετοχή του στον αγώνα.

Με την έλευση του νέου προπονητή κ. Αρχοντάκη, την επόμενη μέρα ακριβώς και στην αρχή της πρώτης προπόνησης, δήλωσε τραυματισμό και απείχε από τις προπονήσεις.  Επισκέφτηκε τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας, ο οποίος μετά τη γνωμάτευσή του μας πληροφόρησε ότι ο τραυματισμός δεν είναι σοβαρός και μπορεί μετά από 2-3 ημέρες να ακολουθήσει ξανά το πρόγραμμα της ομάδας. Όμως, ο εν λόγω παίκτης δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις προπονήσεις της ομάδας και η Διοίκηση έφερε και δεύτερο φυσικοθεραπευτή από την Κόρινθο, για να επανεξετάσει τον τραυματισμό του. Η γνωμάτευση ήταν ακριβώς η ίδια, δηλαδή ήδη έπρεπε να έχει επανέλθει και να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας του. Άρα τη δεδομένη στιγμή, μπορούσε κανονικά να συμμετέχει στις προπονήσεις.

Ο ποδοσφαιριστής κ. Τζωρμπατζάκης κατά την προηγούμενη ποδοσφαιρική χρονιά, για 8 μήνες κλήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας. Απουσίασε λόγω τραυματισμού από κρίσιμους αγώνες (Επί συνόλου 2160  λεπτών αγώνων συμμετείχε στα 949 λεπτά). Απουσίασε επίσης από πολλές προπονήσεις, λόγω εργασίας του στην Ένωση Λεμβούχων και λόγω συμμετοχής του σε σεμινάρια για την απόκτηση πτυχίου ναυτικού.  Το Σωματείο μας, για το οκτάμηνο παραμονής του στην ομάδα, προσέφερε στον ποδοσφαιριστή στέγη μετά της συζύγου του, σίτιση και τα συμφωνηθέντα έξοδα κίνησης, καθώς επίσης κάλυψε τις απαιτούμενες φυσικοθεραπείες του.

Με την βοήθεια του Σωματείου, ο ποδοσφαιριστής προσελήφθη στην Ένωση Λεμβούχων Θήρας, όπως έγινε και με δύο συγγενικά του πρόσωπα(σε διαφορετικές θέσεις εργασίας).  Επιπλέον κατά την εφετινή περίοδο, του είχαμε επιτρέψει να είναι προπονητής των Ακαδημιών στη Λάβα Εμπορείου.  Για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016, απουσίασε από αγώνες και προπονήσεις της ομάδας λόγω τραυματισμού, «ψυχολογικών προβλημάτων», καθώς και για προσωπικούς του λόγους. Για την παραμονή του στην ομάδα κατά τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, ο παίκτης έχει εξοφληθεί μέχρι και την 31 Ιανουαρίου 2016.  Τη φετινή περίοδο, συμμετείχε σε αγώνες για 542' λεπτά, επί συνόλου 1080' λεπτών (12 αγώνες).

Με βάση τα παραπάνω, γίνεται φανερό ότι η αποχώρηση του εν λόγω «επαγγελματία» ποδοσφαιριστή δεν οφείλεται σε λόγους τιμής, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, αλλά σε λόγους ασυνέπειας, κακής και φυσικά καθόλου επαγγελματικής συμπεριφοράς του προς την ομάδα.

Τον ενάμιση χρόνο που ήταν μαζί μας, όπως φαίνεται η ομάδα και οι άνθρωποι του νησιού ήταν αυτοί που τον τίμησαν, και όχι το αντίθετο, όπως δήλωσε. Η ομάδα και το νησί μας τον βοήθησαν επαγγελματικά και συνεχίζουν να τον βοηθούν. Άλλωστε, όλοι γνωρίζουν ότι ο Πανθηραϊκός είναι ένα Σωματείο αξιόπιστο και συνεπές προς τους ποδοσφαιριστές του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η φετινή χρονιά, όπου σε δύο περιπτώσεις σοβαρών τραυματισμών, η ομάδα μας έδειξε έμπρακτα τη στήριξή της και έκανε ότι ήταν δυνατόν για να αποθεραπευτούν οι ποδοσφαιριστές μας και να επιστρέψουν υγιείς στην αγωνιστική δράση.

ΔΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Νίκος Καμπουράκης

Ο Γραμματέας Μάκης Βασαλάκης

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares