Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016 21:58

Έμειναν στο "Χ" Αστέρας και ΑΟ Σερίφου [pics]

Σε ένα παιχνίδι με εναλλαγές στην ψυχολογία ο Αστέρας Τραγαίας και ο ΑΟ Σερίφου έμειναν στο 2-2 και μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Μπορεί το ΔΓ Αγερσανίου μα μην είχε πολύ κόσμο στις εξέδρες, αλλά οι δύο ομάδες φρόντισαν να κρατήσουν ζεστούς τους λίγους πιστούς που βρέθηκαν στο γήπεδο (μεταξύ τους και δύο ηρωικές Σεριφιώτισσες) σημειώνοντας τέσσερα γκολ, με τον Αστέρα Τραγαίας να προηγείται με 1-0 και τον ΑΟ Σερίφου να πετυχαίνει την ανατροπή (1-2) πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Αστέρας Τραγαίας «νίκησε στα σημεία» και πετυχαίνοντας ένα γκολ, κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.

Τις εντυπώσεις σίγουρα έκλεψε ο ΑΟ Σερίφου που περνά μία οδύσσεια και τιμά το πρωτάθλημα των Κυκλάδων. Η ομάδα της Σερίφου έδειξε μέταλλο όταν γύρισε το παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα με τεράστια εμπειρία όπως είναι ο Αστέρας. Από εκεί και πέρα όμως η ανυπαρξία γηπέδου στο νησί έδειξε ότι επηρεάζει τους παίκτες του Νίκου Μουστάκα, που παίζουν «άνισα» καθώς δεν μπορούν καν αν προπονηθούν σωστά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός είναι ο δεύτερος βαθμός του ΑΟ Σερίφου στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ μετρά ακόμη μία ισοπαλία με τον Αστέρα στον πρώτο γύρο. Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας με τέσσερις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα έχει 4 βαθμούς.

Τα γκολ

Πάμε τώρα να δούμε πως μπήκαν τα γκολ της αναμέτρησης. Στο 17΄ο Μαρούλης, μετά από κόρνερ βρέθηκε μόνος αμαρκάριστος στο 2ο δοκάρι και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Ο ΑΟ Σερίφου ισοφάρισε στο 29΄, όταν ο Ψαθάς με ατομική ενέργεια τράβηξε την άμυνα του Αστέρα πάνω του, βγάζοντας μία παράλληλη μπαλιά που κόντραρε στα πόδια του Δεδρινού και στη συνέχεια ο Παρίσης με κοντινό πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1).

Τρία (3) λεπτά αργότερα, ο δραστήριος Κώστας Ρεβίνθης, μπήκε στην περιοχή με τον Δρύλη να τον ανατρέπει με «άτσαλο» μαρκάρισμα και τον κ. Νεοκοσμίδη να δείχνει άμεσα την άσπρη βούλα. Ο Ψαθάς ήταν ο εκτελεστής του πέναλτι και αφού αρχικά νικήθηκε από τον Λαγογιάννη, στη συνέχεια πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε από κοντά, πετυχαίνοντας την ανατροπή με 1-2, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Αστέρας ανακάτεψε την τράπουλα και πέρασε τον Δεδρινό στην κορυφή της επίθεσης, ενώ την θέση του στο κέντρο της άμυνας πήρε ο Δημήτρης Μαρούλης. Ο Αστέρας πήρε κατά κάποιο τρόπο μπροστά επιθετικά, με τον Δεδρινό να παίρνει σημαντικό βάρος των επιθετικών προσπαθειών της ομάδας της Νάξου. Στο 59΄ο Αστέρας κέρδισε ένα πλάγιο άουτ που ανέλαβε να εκτελέσει ο Δεδρινός, με την μπάλα να περνά όλη την άμυνα και να καταλήγει στον Επταήμερο στο 2ο δοκάρι που πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κοντινή, καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ο Αστέρας είχε την ευκαιρία ακόμη και να πάρει το ματς όμως ο Μποφίλιος έκανε την απόκρουση του αγώνα σε κοντινό σουτ του Πενίκου.

Διαιτητής ήταν ο Νεοκοσμίδης, με πρώτο βοηθό τον Μουτάφη και την κα. Ψαρρά.

Συνθέσεις

Αστέρας Τραγαίας: Λαγογιάννης, Δρύλης (46΄Ψαρρός Σπ.), Κατσούλης, Δεδρινός, Βασαλάκης, Επταήμερος, Μαρούλης, Πόλια, Ψαρρός Στ., Δεγαϊτας (78΄Μαϊτός).

ΑΟ Σερίφου (Μουστάκας Ν.): Μποφίλιος, Αδελιανάκης, Μουστάκας, Ρεβίνθης Ν., Γεροντάρης, Μαγουλάς (66΄Ράμπιας), Βαλσαμάκης, Ρεβίνθης Κ., Ψαθάς, Παρίσης, Λιβάνιος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares