Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 15:57

ΑΟ Κύθνου - Ερχόμαστε...‏

Το ταξίδι του ΑΟ Κύθνου στην Μήλο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

KONIDARIS DAMOYLAKHSΗ μεγάλη συμμετοχή και το γενικό κλίμα έδειξαν πως το ποδόσφαιρο έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μικρών και μεγάλων στο νησί και αυτό είναι το συμπέρασμα από τις συνεχείς πρωτοβουλίες και δραστηριότητες του ομίλου. Πλέον υπάρχει όραμα και αποφασιστικότητα για την ολοκλήρωση του πλάνου της δημιουργίας επίσημης ομάδας και όλοι επικεντρώνονται στην κατασκευή του γηπέδου, στόχος που δείχνει εφικτός καθώς και ο χώρος υπάρχει και ήδη έχει χωροθετηθεί, ενώ είναι σαφής η διάθεση της δημοτικής αρχής να βρει τρόπους για την υλοποίηση.
Ο προπονητής Σταύρος Κονιδάρης που ζει και αναπνέει για το αθλητικό όραμα του νησιού μας δήλωσε:

<<Ευχαριστούμε τον Παμμηλιακό και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Μ. Βαμβακάρη και τον δήμαρχο Γ. Δαμουλάκη για την φιλοξενία σε όλα τα επίπεδα.
Ευελπιστούμε στο κοντινό μέλλον να ανταποδώσουμε. Η διοίκηση μας και οι προπονητές είναι πολύ ευχαριστημένοι από την εικόμα των τμημάτων μας που έδειξαν ποδοσφαιρικό προσανατολισμό και αγωνιστική πειθαρχία, παρά τις δυσκολίες προσαρμογής των παιδιών στις διαφορετικές γηπεδικές συνθήκες.
Τα παιχνίδια που έγιναν ήσαν αμφίρροπα, κρίθηκαν στις λεπτομέρεις και όλα τα παιδιά τα ευχαριστήθηκαν. Έχουμε βγάλει μόνο θετικά συμπεράσματα και ο γοργός ρυθμός προόδου της ομάδας μας είναι πλέον φανερός και η μεγαλύτερη ικανοποίηση μας πηγάζει από τον βαθμό του σεβασμού που εισπράττουμε>>.

KONIDARIS PAIDIA MHLOS 1

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares