Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 18:06

Ξαφνικά γίναμε όλοι ηθικοί και αμερόληπτοι!!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ

Από χτες διαβάζουμε σε τοπικά μπλογκς της Πάρου και σε σχόλια παραγοντίσκων και πολιτικάντηδων διάφορες φιλοσοφοαρλούμπες σχετικά με κάποιον «πιτσιρικά;» που πάει και γράφει στο γήπεδο των Μαρμάρων το όνομα της αγαπημένης του ομάδας.

 

Παρότι δεν το επικροτούμε, αυτό το φαινόμενο, το βλέπουμε πρώτη φορά στα Ελληνικά γήπεδα να γράφει ο άλλος στο γήπεδο της ομάδας του συνθήματα; Φυσικά και όχι, ίσα-ίσα που δυστυχώς, αυτός είναι ο κανόνας!

Όμως γιατί φτάσαμε ως εδώ να οπλίσουμε ενός «πιτσιρικά;» το χέρι για να πάει να γράψει συνθήματα στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, που σήμερα τυπικά υπάρχει «μόνο» στα χαρτιά;

Μήπως είναι κάτι σαν το φαινόμενο όπως των καλών δυτικών και των κακών Τζιχαντιστών που εντελώς ξαφνικά… άρχισαν να κόβουν κεφάλια!;

Μήπως στην ευρύτερη περιοχή υπάρχει μια βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί;099a2

Βλέπετε τίποτα δεν είναι κρυφό στις μέρες μας και η είδηση μεταδίδεται με ιλιγγιώδεις ταχύτητες…

Η αιτία και γιατί ξεκίνησαν όλα αυτά;;;

Αυτή η μανία ενός πρώην «παράγοντα» που πλέον υπηρετεί τους συμπατριώτες του από πόστο στον ΔΗΜΟ είναι άνευ προηγουμένου! Αφού μετονόμασε το Γήπεδο των Μαρμάρων σε Δημοτικό Γήπεδο Αρχιλόχου έπιασε βούρτσα και ασβέστη για να βάψει το «κόκκινο αστέρι» και την επιγραφή ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ από την «σκεπαστή» (δωρεά στον ΑΣΤΕΡΑ των αφων Κοντογιώργη και του Α.Σ.) του γηπέδου. Γιατί τέτοιο μίσος για έναν σύλλογο κύριε πρώην «παράγοντα», που υφίσταται «μόνο» στα χαρτιά; Αυτό λέγετε ασέλγεια γιατί αν εσείς είσαστε ανιστόρητος και ανενημέρωτος να σας πούμε εμείς ότι αν δεν υπήρχε αυτός ο σύλλογος, που παρεμπίπτοντος τα 2/5 του οικοπέδου και οι κτιριακές εγκαταστάσεις (Αποδυτήρια, Κυλικείο, αρχικές εξέδρες κλπ. ) στο γήπεδο των Μαρμάρων είναι δωρεές προς τον σύλλογο που εσείς και οι όμοιοί σας χαίρεστε για την αδρανοποίηση του αλλά ταυτόχρονα «χέζεστε» ακόμα και στο άκουσμα του ονόματος του, η αγαπημένη σας ομάδα θα έπρεπε να τρέχει στην Παροικιά για να προπονηθεί αλλά και να παίξει, έτσι δεν είναι κύριε πρώην «παράγοντα;» ή κάνουμε λάθος;

Γιατί όταν κάποιοι φίλαθλοι σας ρώτησαν: «Γιατί δεν βάφεις στο Στάδιο της Παροικιάς και την επιγραφή ΑΟ ΠΑΡΟΥ 1990;( την οποία παρεμπιπτόντως σήμερα 12-04-2016 πιτσίλισαν!!!!! ). Και άρχισες από τα Μάρμαρα» εσείς απαντήσατε «ΕΚΕΙ  ΕΠΡΕΠΕ!!!» χαμογελώντας ειρωνικά;

Κύριε πρώην «παράγοντα» επειδή ούτε αυτό το ξέρετε να σας ενημερώσουμε ότι εκτός των άλλων, η πρώτη μελέτη για τον χλοοτάπητα του Γηπέδου των Μαρμάρων έχει γίνει και αυτή από ανθρώπους του Μαρμαριανού συλλόγου! Επίσης για την ιστορία η πρώτη δέσμευση για την κατασκευή του πλαστικού χλοοτάπητα έγινε από τον νομάρχη κο  Μπάϊλα, την οποία αργότερα αποδέχθηκε η Έπαρχος Πάρου κα Πρωτολάτη και στήριξε η τεχνική υπηρεσία του Δήμου, μελέτη που δεν περιείχε την κατασκευή των εξεδρών, αλλά με την παρέμβαση των ανθρώπων του Αστέρα Μαρμάρων, κατανοήθηκε τόσο από την Έπαρχο , όσο και από την τεχνική υπηρεσία, η αναγκαιότητα της επέκτασης των εξεδρών, λόγω της υψομετρικής διαφοράς και των κατολισθήσεων του εδάφους.

Κύριε πρώην «παράγοντα» και ο χώρος τοποθέτησης των πάγκων έχει παραχωρηθεί για χρήση στον Αστέρα Μαρμάρων (ενημερωθείτε από τον ιδιοκτήτη), επίσης ο φωτισμός (κολώνες – προβολείς κλπ, που υφίστανται εκτός ιδιοκτησίας του Δήμου) του Γηπέδου Μαρμάρων, έχει τοποθετηθεί από τον Αστέρα Μαρμάρων, με έξοδά παραγόντων, φίλων του και του Συλλόγου Ηλεκτρολόγων.  

Μπορείτε να μας πείτε κύριε πρώην «παράγοντα» έναν σύλλογο στην Πάρο που να έχει δώσει τόσο απλόχερα αθλητικές εγκαταστάσεις στο νησί που υποτίθεται ότι υπηρετείται αμερόληπτα; Βλέπετε κύριοι πρώην και νύν «παράγοντες», εμείς εδώ στα Μάρμαρα (ως Φιλιππινέζοι), αντιλαμβανόμαστε κάπως διαφορετικά τα πράγματα και τα γεγονότα και πάνω απ’ όλα δεν μας διακατέχει το ιδιοκτησιακό σύνδρομο.    

Φυσικά δεν είναι μόνο ο πρώην «παράγοντας» η αιτία αλλά και κάποιοι νυν «παράγοντες» που ως τόσο καλοί και αγνοί άνθρωποι που είναι και υπηρετούν με τόση αγάπη, το ευ αγωνίζεσθαι και τον αθλητισμό στην Πάρο, νόμισαν και ίσως νομίζουν ακόμη, ότι με τις «προγραμματισμένες» κινήσεις τους θα μπορούσαν να εξαφανίσουν με πολύ «μεθοδικό» τρόπο ότι έχει να κάνει με τον Αστέρα Μαρμάρων, «σφετερίζονται» στη αρχή τα παιδιά των ακαδημιών και στην συνέχεια το «ανδρικό», διαλύοντας την κοινή προσπάθεια της ένωσης.

Επόμενος στόχος φυσικά το γήπεδο! Στην αρχή αλλάζοντας το όνομα από γήπεδο «Αστέρας Μαρμάρων» σε γήπεδο Αρχιλόχου, στην συνέχεια σβήνοντας με την βοήθεια του ΔΗΜΟΥ για δήθεν καλλωπισμό όλα τα σύμβολα με το Αστέρι, αναρτώντας σημαίες με δελφινάκια αφού πρώτα έγινε με συνοπτικές διαδικασίες η υποστολή της προηγούμενης σημαίας και τώρα σιγά σιγά οι δήθεν φιλοσοφοαμπελουργοί ψάχνουν να βρουν την αιτία που ο «πιτσιρικάς;» γράφει Αστέρας Μαρμάρων στο γήπεδο του Αστέρα Μαρμάρων!

marmara exedra skepasti

Κύριε πρώην «παράγοντα», «αντιλαμβανόμαστε» την «αγανακτησή» σας, αλλά να απειλείτε έμμεσα τον Αστέρα - με αφορμή τα γκράφιτι - με αναφορά σας σε δύο(2) συγχωριανούς μας (Λ.Ν. και Σ.Δ.), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχετε μικρό ηθικό και κοινωνικό ανάστημα για να απειλείτε την σύγχρονη ιστορία του χωριού μας. Γιατί Αστέρας και Μάρμαρα, είναι για μας ταυτόσημες έννοιες, άρρηκτα δεμένες. Μπορεί να κάνατε εργασιοθεραπεία -και αυτό δεν το αμφισβητούμε- δεν δικαιούσθε όμως να θέλετε να μας……………….  απειλείτε.

Κύριε πρώην «παράγοντα» σκέψου να έγραφα το ονομά σου ή το όνομα της όποιας ομάδα σου στο Δημαρχείο, τότε ποιόν θα απειλούσατε ?????????????, το εαυτό σας ή την ομάδα σας, ή αυτό αφορά μόνο τον Αστέρα

Είναι ένα κείμενο που ανήκει και εκφράζει πολλούς, απλά εγώ το υπογράφω.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ επανέρχεται για τα Μάρμαρα και την ιστορία του, τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.

Η ομάδα πρωτοβουλίας επαναλειτουργίας του ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ θα κάνει την επανεμφανισή της, με ένα διήμερο εκδηλώσεων, στις 2 Μαΐου για να τιμήσει την μνήμη του ποδοσφαιριστή του ΜΑΡΚΟΥ ΞΕΝΑΡΙΟΥ με φιλικό μεταξύ Αστέρα και των παλαιμάχων Πάρου και 3 Μαΐου με την εκδήλωση για την πρωτομαγιά. Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν.

ΟΜΑΔΑ  ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

  1. ΣΑΜΙΟΣ  ΠΕΤΡΟΣ

  2. ΡΙΤΣΟΣ  ΙΑΚΩΒΟΣ

  3. ΚΟΥΤΣΙΟΥΚΗΣ  ΚΩΣΤΑΣ

  4. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Ι.  ΧΡΗΣΤΟΣ

  5. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.  ΖΑΧΑΡΙΑΣ

  6. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Ι.  ΧΡΗΣΤΟΣ

  7. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Ε.  ΧΡΗΣΤΟΣ

  8. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Ε.  ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  9. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Ζ.  ΑΝΔΡΕΑΣ

10. ΔΕΛΕΝΤΑΣ  ΝΙΚΗΤΑΣ

11. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Μ.  ΖΑΧΑΡΙΑΣ

12. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Ν.  ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

13. ΜΠΕΛΟΥΚΗΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

14. ΜΠΕΛΟΥΚΗΣ  ΣΤΑΜΑΤΗΣ

15. ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗ  ΜΑΡΙΑΝΝΑ

16. ΣΟΜΠΟΝΗ  ΤΟΥΛΑ

17. ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

18. ΠΟΥΛΙΟΣ  ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

19. ΛΑΟΥΡΑΚΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ

20. ΚΑΠΑΡΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

21. ΑΛΙΠΡΑΝΤΗΣ  ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

22. ΡΟΥΣΣΟΣ  ΒΑΤΙΣΤΑΣ

23. ΣΑΜΙΟΣ Α.  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

24. ΣΑΜΙΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ

25. ΡΟΥΣΣΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

26. ΡΟΥΣΣΟΣ  ΠΕΤΡΟΣ

27. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

28. ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ  ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

29. ΝΤΟΛΚΑΣ Γ.  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

30. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Α.  ΧΡΗΣΤΟΣ

31. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ  ΑΝΤΩΝΗΣ

32. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

33. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ.  ΖΑΧΑΡΙΑΣ

34. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

35. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΑΝΝΑ

36. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ  ΒΑΤΙΣΤΑΣ

37. ΤΣΑΜΠΟΥΡΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

38. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΒΑΖΑΙΟΣ

39. ΠΑΥΛΑΚΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

40. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΜΑΡΚΟΣ

41. ΣΑΜΙΟΥ  ΕΥΤΥΧΙΑ

42. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ

43. ΤΖΟΥΜΑΝΙΚΑΣ  ΛΑΖΑΡΟΣ

44. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

45. ΡΟΥΣΣΟΣ  ΑΝΤΩΝΙΟΣ

46. ΡΟΥΣΣΟΣ  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

47. ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΗΣ Ε.  ΝΙΚΗΤΑΣ

48. ΛΟΥΡΙΔΗΣ  ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

49. ΠΟΥΛΙΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

50. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Δ.  ΝΙΚΟΛΑΟΣ

51. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

52. ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

53. ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ

54. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

55. ΒΑΒΑΝΟΥ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

56. ΒΑΒΑΝΟΥ  ΜΑΡΙΑ

57. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ  ΑΝΤΩΝΗΣ

58. ΣΑΜΙΟΣ  ΜΕΝΕΛΑΟΣ

59. ΣΑΜΙΟΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

60. ΚΑΠΑΡΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

61. ΚΕΦΑΛΑ  ΜΑΓΔΑ

62. ΚΑΠΑΡΟΥ  ΑΡΣΙΝΑ

63. ΞΕΝΑΡΙΟΣ  ΜΙΧΑΛΗΣ

64. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ.  ΧΡΗΣΤΟΣ

65. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Λ.  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η ομάδα πρωτοβουλίας είναι ανοικτή και θα προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την επαναλειτουργία του ΑΣΤΕΡΑ.

Πάρος 12-04-2016 

Α. Σάμιος

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares