Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 19:33

Ευθείες βολές κατά Φρέρη ο Καφτηράνης

Με προσωπική ανακοίνωση του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο» Χρήστος Καφτηράνης δηλώνει την αγανάκτηση και την απογοήτευση του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει από την συμπεριφορά του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ρένου Φρέρη.

Ο κ. Καφτηράνης μιλάει για σκοπιμότητα, ψέματα, μεθοδεύσεις και πολλά άλλα…

Διαβάστε την ανακοίνωση

Έχω "αγανακτήσει" και "απογοητευτεί" από την ανεξέλεγκτη συμπεριφορά του κ. Φρέρη. Καταλαβαίνω ότι προσπαθεί να μην συμμετέχω στις συνεδριάσεις του ΔΣ για ευνόητους λόγους . Θεωρώ ότι γίνεται σκόπιμα και οι Συνεδριάσεις γίνονται, επιλεκτικά, σε ημέρες που γνωρίζει εκ των προτέρων ότι δεν μπορώ να παρευρεθώ. Η ενημέρωση βέβαια γίνεται, όπως πάντα,  1 ή 2 ημέρες πριν από το ΔΣ. 

Η αλήθεια είναι ότι δεν χάνω και τίποτα σε ότι αφορά τη συνεδρίαση, αφού έχω πάψει εδώ και καιρό πλέον να ασχολούμαι με τα ψέματα και τις "αερολογίες" του κ. Φρέρη. Ενοχλούμαι όμως γιατί δεν μου δίνεται η ευκαιρία να εκπροσωπήσω την πλειοψηφία των Σωματείων μας σε μια συνεδρίαση που μπορεί σύμφωνα με το καταστατικό μας να είναι παράτυπη, αλλά υπάρχουν αποφάσεις που τα αφορούν και θα καθορίσουν και τη συνέχεια (εννοώ τα Σωματεία).  Αποφάσεις που κανείς δεν ξέρει πλέον (μετά και από τις νέες παρατηρήσεις της ΕΠΟ, που αφορούν το καταστατικό μας) αν και κατά πόσο είναι νόμιμα εφαρμόσιμες. Αυτό όμως λίγο ενδιαφέρει τον κ. Φρέρη.  

Διαβεβαιώνω τον κ. Φρέρη και όσους έχουν την ίδια στάση ότι εγώ και οι συνεργάτες μου, παρά τις μεθοδεύσεις,  θα είμαστε παρόντες στηρίζοντας υπεύθυνα και σοβαρά την προσπάθεια των Σωματείων μας για την ανάπτυξη και βελτίωση του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου. Προσωπικά δεν διεκδικώ, μέσα από την ΕΠΣΚ, καμιά αναγνωσιμότητα,  επαγγελματική αναβάθμιση ή επιχειρηματική εξέλιξη. Άλλοι είναι αυτοί που τρέχουν και παρακαλούν για ραντεβού σε πολιτικά και άλλα γραφεία και προσπαθούν να πείσουν και να αναδειχθούν. 

Κλείνοντας και φτάνοντας στο τέλος του "Γολγοθά" θέλω να συγχαρώ όλα τα Σωματεία (παράγοντες - ποδοσφαιριστές) για την προσπάθεια που έκαναν ώστε να τελειώσουν τα πρωταθλήματα . Να συγχαρώ τις πρωταθλήτριες ομάδες Πανθηραϊκό και Λάβα και να ευχηθώ του χρόνου να μας δοθεί η ευκαιρία να σχεδιάσουμε και να διοργανώσουμε όλοι μαζί καλύτερα και πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Το ποδόσφαιρο να ενώσει πραγματικά τα νησιά μας... όχι με λόγια αλλά με έργα.!!!         

Χρήστος Καφτηράνης

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares