Σάββατο, 07 Μαΐου 2016 19:24

Παραίτηση «ΒΟΜΒΑ» Βαρθαλίτη από τον ΑΟ Σύρου

Παραίτηση βόμβα του Μάκη Βαρθαλίτη από τον πάγκο του ΑΟ Σύρου, ο οποίος  μετά από δύο πετυχημένες σεζόν στον πάγκο της Συριανής ομάδας δηλώνει την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο κ. Βαρθαλίτης, επικαλούμενος λόγους ευθιξίας, με μία προσωπική επιστολή δήλωσε την παραίτηση του, ανοίγοντας όπως χαρακτηριστικά λέει τον δρόμο για την «αλλαγή» στην ομάδα.

Ο  Συριανός τεχνικός κλείνει με τις ευχαριστίες τους προς όλους όσους συνεργάστηκε, ον Πρόεδρο Γιώργο Φώσκολο  και τον κόσμο της ομάδας, ενώ αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για μελλοντική συνεργασία. Το ραντεβού με τον Μάκη Βαρθαλίτη έχει ήδη κλειστεί, αφού το άμεσα επόμενο διάστημα έχει προγραμματιστεί συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

«Οφείλεις να γίνεσαι  η αλλαγή που θέλεις να έρθει»

Συνήθως η παραίτηση ενός προπονητή έρχεται ύστερα από ήττα. Θεωρώ όμως ότι αυτή την στιγμή είναι ενδεδειγμένη η παραίτηση  μου, για λόγους ευθιξίας διότι οφείλω να γίνω η αλλαγή που θέλω να έρθει για την ομάδα του Α.Ο. Σ.

Ήταν μία σχέση η οποία δεν είχε μόνο επαγγελματική μορφή. Αυτός άλλωστε ήταν και ο βασικός λόγος που τα συναισθήματα τα οποία βίωσα ήταν τόσο έντονα. Όσο μεγάλη ήταν η χαρά και η περηφάνια στις μεγάλες νίκες,  ακόμη μεγαλύτερη ήταν η στεναχώρια στις ήττες.  Το σίγουρο είναι ότι εργάστηκα με πίστη, αφοσίωση και κυρίως την πεποίθηση ότι κάθε απόφαση μου ήταν για το καλό της ομάδας. Αυτό άλλωστε πρέπει να είναι το μοναδικό κριτήριο για όποιον έχει την τιμή να υπηρετεί μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Α.Ο. Σύρου.

Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Φώσκολο, την στήριξη και τις συνθήκες που μου παρείχε. Όλους τους παίχτες με τους οποίους συνεργάστηκα για όσα καταφέραμε και όσα δεν καταφέραμε, αλλά και όλο το διοικητικό συμβούλιο για την συνέπεια και την εργατικότητα τους και τέλος για τους φιλάθλους που μας συμπαραστάθηκαν.

Εύχομαι οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν, καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλη την οικογένεια του Α.Ο. Σύρου όπως την εκφράζει ο πρόεδρος με τον δύσκολο αλλά έντιμο τρόπο που έχει επιλέξει. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares