Δευτέρα, 09 Μαΐου 2016 15:29

Εκλογές προανήγγειλε ο κ. Φρέρης [vid]

Πριν λίγη ώρα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ρένος Φρέρης, φιλοξενούμενος στην εκπομπή ''Τα νέα των Κυκλάδων'' των Παναγιώτη Μυτιληναίου και Μαντώ Στουρνάρα του Volcano TV προανήγγειλε την διενέργεια Γενικής Συνέλευσης και εκλογών.

Ο κ. Φρέρης επιβεβαιώνοντας την αποκλειστική είδηση που είχαμε δημοσιεύσει περί εκλογών, έθεσε υπεύθυνο για τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες τον κ. Καφτηράνη, ο οποίος με την σειρά του φιλοξενήθηκε στην εκπομπή, λέγοντας ότι το μόνο πράγμα που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι η συμμετοχή του Πανθηραϊκού.
Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να αναφερθούμε στην μεγάλη επιτυχία του σάιτ μας με την συνέντευξη του προέδρου της ΕΠΟ κ. Γιώργου Γκιρτζίκη, ο οποίος θέσει ξεκάθαρα το θέμα των εκλογών στον κ. Φρέρη από τις 17 Φεβρουαρίου.
Τότε λίγοι εκλεκτοί αλλά κατευθυνόμενοι έσπευσαν ή μα\άλλον τόλμησαν να παραποιήσουν τα λεγόμενα του προέδρου της ΕΠΟ, ουσιαστικά βγάζοντας πλαστή την συνομιλία του μαζί μας...
Να θυμίσουμε τι είχε πει; «Είπα ξεκάθαρα ότι η διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων έχει πάψει να αναγνωρίζεται από την ΕΠΟ από τις 17 Δεκεμβρίου, όπου βάσει καταστατικού θα έπρεπε να είχαν γίνει οι εκλογές, συνεπώς για εμάς δεν υπάρχει καμία διοίκηση».
Άραγε σήμερα τι υποστηρίζουν;
Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα της εκπομπής

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares