Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016 12:10

Όλοι μαζί να πετύχουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας

Στην Παρουσίαση του Πανκυκλαδικού που έγινε το το Σάββατο 11 Ιουνίου στην Πάρο μπορεί ο εμπνευστής της διοργάνωσης Δημήτρης Κάμπαξης να μην έδωσε το παρόν λόγω ανειλλημένων υποχρεώσεων, έστελε όμως τον ακόλουθο χαιρετισμό εκπροσωπώντας και την ακαδημία της ΣΥΡΟΣ 2002.

 

Ανειλημμένες υποχρεώσεις  προς τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας μας με υποχρεώνουν να μην βρίσκομαι κοντά σας , όμως η σκέψη μου είναι στην κορυφαία εκδήλωση του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου και δη στην παρουσίαση του 11ου Πανκυκλαδικού τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρου.

         Σαν άνθρωπος του αθλητισμού, και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου που εμπνεύστηκε αυτή την ιδέα και   μαζί με τους στενούς συνεργάτες μου στην διοργανώτρια αρχή καταφέραμε με πολύ μεράκι και ακάματο αγώνα  να την καθιερώσουμε ως θεσμό στο νομό μας. 

         Την γιορτή του μικρού ποδοσφαιριστή .

         Την γιορτή του '' Ευ αγωνίζεσθαι ''. 

         Την γιορτή που με αδημονία πιστεύω κάθε χρόνο περιμένουν οι μικροί ποδοσφαιριστές μας για να συναντηθούν ξανά με τους φίλους τους από τον ποδοσφαιρικό χώρο .  

          Να αναπτύξουν την δεξιοτεχνία τους την αγωνιστικότητά και το πείσμα τους  πάντα κάτω από  την σημαία του ευ αγωνίζεσθαι, προσφέροντας σε μας τις μοναδικές στιγμές συγκίνησης που μόνο ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει. 

          Θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως τους συνδιοργανωτές μας που για μία χρονιά ακόμη στηρίζουν την προσπάθεια μας το (ΚΔΕΠΑΠ)  και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

          Επίσης  να ευχαριστήσω θερμά τους τρεις αθλητικούς συλλόγους  ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ,  ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΑΙΚΟΣ και Α.Ο ΠΑΡΟΥ που διοργανώνουν από κοινού το 11ο  Πανκυκλαδικό τουρνουά ποδοσφαίρου. 

         Τους συνεργάτες μου στην διοργανώτρια επιτροπή , τους παράγοντες των Ακαδημιών τους προπονητές , αθλητές και αθλήτριες που δίνουν την ψυχή τους για την καλύτερη διοργάνωση.

         Τον ΠΣΑΠ όπου στο 10  πανκυκλαδικό τουρνουά στην Σύρο τέθηκαν τα θεμέλια  συνεργασίας και  που για δεύτερη χρονιά αγκαλιάζει και στηρίζει με την έντονη κοινωνική του δράση την γιορτή του μικρού Ποδοσφαιριστή .

 Στόχος όλοι μαζί να πετύχουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας . 

 Μήνυμά  μας : Αφήνουμε τα παιδιά να παίξουν.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares