Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 01:02

Η Σύρος... έτρεξε

Περισσότερα από 1000 άτομα, μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στην παραλία της Ερμούπολης για να πάρουν μέρος στο Syros Run. Για μία ακόμη φορά οι διοργανωτές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Στο Syros Run εκτός από γνωστούς αθλητές με μεγάλο κύρος στον χώρο του δρομικού κινήματος, πήρε μέρος και ο γνωστός σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου, Να σημειώσουμε πως η αυλαία του Syros Run άνοιξε με τον αγώνα των 2,5 χιλιομέτρων και στη συνέχεια ακολούθησαν οι αθλητές των 10 χλμ και των 5 χιλιομέτρων. Έπειτα από τις μεγάλες κατηγορίες ήρθε η ώρα για τους... μικρούς αθλητές που έδειξαν από την πρώτη στιγμή να απολαμβάνουν τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Το σημαντικότερο της εκδήλωσης αυτής είναι ότι το νησί... κέρδισε από τον αγώνα καθώς στη Σύρο ήρθαν για να τρέξουν αρκετοί αθλητές που όλοι έμειναν ευχαριστημένοι και η πρωτεύουσα των Κυκλάδων απέκτησε κι άλλους... θαυμαστές. Από εκεί και πέρα για ακόμη μια φορά μεγάλη ήταν η συνεισφορά των εθελοντών, αφού έκαναν τα πάντα ώστε η διοργάνωση να στεφθεί με επιτυχία. Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο χρόνο.

Θα ακολουθήσει αναλυτικότερο ρεπορτάζ, με δηλώσεις και βίντεο από το Syros Run.

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares