Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 17:25

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Η Α.Ε.Σ. ξεκινά τους αγώνες ανόδου για την Γ' Εθνική και το sportcyclades.gr μίλησε με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Βαλάντη Βλαβιανό λίγο πριν την έναρξη της... πιο μεγάλης ώρας.

Κ. Βλαβιανέ ήρθε η ώρα της... αλήθειας.VLAVIANOS IOANIDHS

'Όντως, όπως πολύ σωστά είπατε ίσως η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα.
Πως είναι η ομάδα και τι κλίμα επικρατεί στις τάξεις της;
Η ομάδα προετοιμάζεται με αμείωτους ρυθμούς όλον αυτό τον καιρό και όλοι έιναι συγκεντρωμένοι στον στόχο μας που είναι η άνοδος στη Γ' Εθνική κατηγορία. Ευτυχώς δεν έχουμε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών και αυτό είναι κάτι που μας επιτρέπει να συγκεντρωθούμε περισσότερο.
Είναι ένα όνειρο ετών που γίνεται πραγματικότητα εάν επιτευχθεί η άνοδος ή δε ''χάθηκε και ο κόσμος'';
Το όνειρο μας το ζούμε εδώ και τέσσερα χρόνια που έχουμε αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι η φυσική εξέλιξη της προσπάθειας μας και σίγουρα η άνοδος θα μας κάνει πολύ χαρούμενους. Εάν δεν έρθει σίγουρα θα μας αφήσει μια πικρή γεύση αλλά η ανοδική πορεία που έχει ο σύλλογος σε όλα του τα τμήματα μας έχει επιβραβεύσει. Η προσπάθεια δε σταματάει σε μια άνοδο που θα έρθει ή όχι...
Το νησί γνωρίζει μεγάλες αθλητικές στιγμές τα τελευταία χρόνια και η Α.Ε.Σ. είναι μέρος αυτών.
Ναι σίγουρα διανύουμε την καλύτερη αθλητική μας εποχή και η ομάδα μας είναι μέρος αυτής. Όχι μόνο για τους τους τίτλους και την άνοδο εάν αυτή έρθει. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ο... ευχάριστος ''πονοκέφαλος'' μας, που είναι οι ακαδημίες μας μιας και μόνοι εμείς έχουμε πετύχει να έχουμε στις τάξεις μας γύρω στους 200 μικρούς αθλητές.
Πίσω στην ανδρική ομάδα. Εάν πετύχετε την άνοδο θα μιλάμε σίγουρα και για την περαιτέρω άνθηση του αθλήματος στις Κυκλάδες.
Ναι σίγουρα. Μετά τον Πανναξιακό εάν έρθουμε και εμείς στη κατηγορία τότε θα μπορούμε να πούμε πως οι Κυκλάδες θα ξεκινήσουν να υπάρχουν για τα καλά στον αθλητικό χάρτη της χώρας.
Το αύριο μετά την άνοδο; Το έχετε στο μυαλό σας ήδη ή θα το δείτε εκείνη την ώρα;
Με το ''εκείνη την ώρα'' δε πετυχαίνεις τίποτα... Και βέβαια το έχουμε σκεφτεί.
Σε περίπτωση ανόδου της ομάδας στην Γ' Εθνική θα χρειαστούν πολλά χρήματα δεν υπάρχει αμφιβολία.
Υπάρχει ένα πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθούμε με σκοπό την οικονομική και όχι μόνο ενίσχυση της ομάδας ούτως ώστε να αντιπροσωπεύσει επάξια το νησί μας και τη φήμη του. Ούτε ομάδα ''ασανσέρ'' θέλουμε να γίνουμε, ούτε να τα παρατήσουμε στη μέση της χρονιάς.
Αυτά είμαστε εδώ και θα τα πούμε την ώρα που πρέπει. Τώρα προέχει η ηρεμία και η συγκέντρωση. Ένα βήμα τη φορά...
Ναι έχετε δίκιο. Μια τελευταία κουβέντα πριν κλείσουμε;
Να ευχηθούμε στους μικρούς μας αθλητές που τελείωσαν την σχολική τους χρονιά να έχουν ένα όμορφο καλοκαίρι και φυσικά καλή επιτυχία στους άνδρες μας. Τέλος, να ζητήσουμε τη στήριξη όλων των Σαντορινιών της Αθήνας. Η παρουσία τους θα είναι πολύ σημαντική για εμάς!

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares