Κυριακή, 03 Ιουλίου 2016 12:52

Απάντηση ''Ώρα Ευθύνης'' σε αρνητικά δημοσιεύματα

Κατά ένα περίεργο τρόπο χθες αρκετές ιστοσελίδες της Αθήνας, με πρώτη σελίδα που πρόσκειται στην παράταξη Σαββίδη, παρουσίασαν με καυστικό τρόπο την πρόταση του συνδυασμού ''Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο'' που έχει δοθεί στην δημοσιότητα από τις 19 Ιουνίου.


Ούτε λίγο, ούτε πολύ οι συγκεκριμένες σελίδες κατηγόρησαν ότι υπάρχει διαπλοκή πίσω από την πρόταση του συνδυασμού της μειοψηφίας της ΕΠΣ Κυκλάδων, προκειμένου να εκβιάσει την εκλογή του στην διοίκηση της Ένωσης.
Δυστυχώς όπως είχαμε τονίσει στο παρελθόν, ζητώντας και εφιστώντας τότε την προσοχή όλων, το ποδόσφαιρο μας πλέον βρίσκεται σε ανοικτό πλειστηριασμό.
Μετά τα σχετικά δημοσιεύματα ο συνδυασμός ''Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο'' εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Απάντηση στο συκοφαντικό δημοσίευμα.

«φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης»

Με έκπληξη διαβάσαμε δημοσίευμα από μερίδα των ηλεκτρονικών site (δυστυχώς και κυκλαδίτικων) που δήθεν εξυπηρετούν αντικειμενικά την ενημέρωση των πολιτών. Είναι γνωστό κύριοι ότι με τη διαστρέβλωση και την παρερμηνεία , κατά το δοκούν , δεν προσφέρεται στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και φυσικά ούτε και στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου γενικότερα. Άλλους σκοπούς , ίσως , υπηρετείται και αυτό κρίνεται καθημερινά από τους αναγνώστες σας. Δεν είδαμε την ίδια «ευαισθησία» για τις ενέργειες και πράξεις της σημερινής πλειοψηφίας του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων. Σας θυμίζω τις καταγγελίες , εναντίον του προεδρείου, της επιστολής παραίτησης του πρώην Αντιπροέδρου Α΄ για παρεμβάσεις και προσπάθειας επηρεασμού στο έργο του.

Κύριοι ο δικός μας αγώνας είναι η βοήθεια όλων των Σωματείων , επαναλαμβάνω όλων των Σωματείων , χωρίς καμιάς διάκρισης στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που ζούμε.

Αυτό ακριβώς κάναμε και μέσω της επιστολής και της πρότασης μας στη Γενική Συνέλευση. Προτείναμε τι θα κάναμε εάν ήμασταν εμείς στο «τιμόνι» της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων. Κάτι που έγινε προεκλογικά και από την αντίπαλη παράταξη αλλά δεν τηρήθηκε. Εξάλλου και στο παρελθόν η Ε.Π.Σ. έκανε πράξη αυτό που εμείς προτείνουμε.

Ρωτούμε : Είναι θέμα αρνητικού σχολιασμού και εγείρει θέμα επηρεασμού μια ξεκάθαρη πρόταση που έγινε με τον πλέον ξεκάθαρο και νόμιμο τρόπο; Είναι θέμα επηρεασμού οι ενέργειες όλων των τοπικών παραγόντων και πολιτών που βοηθούν κατά καιρούς τα Σωματεία ή τις εκδηλώσεις της Ε.Π.Σ. ;

Ενώ , αντίθετα , δεν είναι και δεν αποτελεί επηρεασμό το προεκλογικό «τάξιμο» στα Σωματεία ; «γη και ύδωρ» είχαν τάξει. Δεν αποτελεί επηρεασμό το προεκλογικό «μοίρασμα» ποδοσφαιρικού υλικού ; Δεν αποτελεί παρέμβαση και επηρεασμό το δώρο 600 μπουφάν από πρόεδρο ΠΑΕ και βεβαίως δεν αποτελεί παρέμβαση η ανακοίνωση , από τη σημερινή πλειοψηφία, ότι την επόμενη χρονιά η διαιτησία μάλλον θα πληρωθεί από τον Ο.Π.Α.Π.;;

Κύριοι , καταλαβαίνουμε το λόγο και το σκοπό του συκοφαντικού σχολίου. Είναι μέρος ενός επικοινωνιακού σχεδιασμού για να πετύχετε τους στόχους σας. Εμείς είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε και να βοηθήσουμε το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Όλα τα υπόλοιπα δεν μας αγγίζουν. Σεβόμαστε την όποια «υγιή» προσπάθεια γίνεται , από τον οποιονδήποτε , και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε κοντά σε αυτόν που πραγματικά θα θελήσει να βοηθήσει ,ανιδιοτελώς , το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Όλα τα άλλα που γράφονται και λέγονται δεν μας αφορούν. Δικά μας «όπλα» είναι η αλήθεια και η ειλικρίνεια……..και… «καθαρός ουρανός , αστραπές δεν φοβάται».

ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Επικεφαλής : Χρήστος Καφτηράνης - Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares