Σάββατο, 09 Ιουλίου 2016 16:50

Εγγραφή στο Σύνδεσμο Προπονητών [Αίτηση Εγγραφής]

Εδώ και λίγο καιρό ο Σύνδεσμος Προπονητών Κυκλάδων έχει τεθεί σε ισχύ και ήδη έχουν αρχίσει οι εγγραφές για να αυξηθούν τα μέλη του.


Τα σχέδια για δράσεις σχετικά με τον κλάδο της προπονητικής ήδη είναι πολλά, αλλά αυτή η προσπάθεια θα πρέπει αν στηριχθεί από όλους όσους εμπλέκονται με τον χώρο, ώστε να γίνει κάτι πιο δυνατό και οργανωμένο.
Σύμφωνα λοιπόν με το άρθρο 4 του καταστατικού του Συνδέσμου, δικαίωμα εγγραφής έχουν προπονητές από διάφορες κατηγορίες, που μπορείτε αν δείτε παρακάτω. Επίσης στο τέλος του άρθρου μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε την φόρμα αίτησης για την εγγραφή σας.

ΑΡΘΡΟ 4ο ΜΕΛΗ

Ο αριθμός των μελών του συνδέσμου είναι απεριόριστος.

Μέλη του συνδέσμου μπορούν να γίνουν ημεδαποί ενήλικες, οι οποίοι είναι:

α) οι διπλωματούχοι των σχολών προπονητών ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο.

β) οι διπλωματούχοι των σχολών προπονητών ποδοσφαίρου της Γ.Γ.Α.-Ε.Π.Ο., όπως καθορίζεται στις διατάξεις της σύμβασης αμοιβαίας αναγνώρισης προπονητικών προσόντων της UEFA και της ειδικής συμφωνίας μεταξύ ΕΠΟ – UEFA (Επιτροπής GIRA).

γ) οι πτυχιούχοι των τμημάτων φυσικής αγωγής και αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α.) των Ελληνικών Πανεπιστημίων, με κύρια ειδικότητα το άθλημα του ποδοσφαίρου, που έχουν την ειδική αναγνώριση ισοτιμίας, από την Ε.Π.Ο.

δ) οι κάτοχοι διπλώματος αναγνωρισμένων σχολών προπονητών των χωρών του εξωτερικού, όπως ισχύουν και προβλέπουν οι διατάξεις του πρωτοκόλλου σύμβασης αμοιβαίας αναγνώρισης προπονητικών προσόντων της UEFA.

Για την εγγραφή μέλους απαιτείται προσωπική αίτηση του ενδιαφερόμενου. Για προπονητές που υπήρξαν μέλη άλλου αναγνωρισμένου συνδέσμου, απαιτείται βεβαίωση του προηγούμενου συνδέσμου, ότι έχουν εξοφληθεί στο ακέραιο οι οικονομικές τους υποχρεώσεις. Μέλη του συνδέσμου μπορούν να γίνουν μόνιμοι κάτοικοι του νομού Κυκλάδων ή όμορων νομών εφόσον σε αυτούς δεν λειτουργεί αναγνωρισμένος σύνδεσμος προπονητών, μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π.)

Διευκρινίζεται ότι όπου στο παρόν μνημονεύεται η λέξη προπονητής, εννοείται και προπονήτρια.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares