Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016 13:09

Θολό το ποδοσφαιρικό τοπίο στην Πάρο

Η αγωνία στους ποδοσφαιρικούς κύκλους του νησιού για την πορεία όλων των τοπικών σωματείων κορυφώνεται, καθώς τα δεδομένα δεν φαίνονται αισιόδοξα.
Το οικονομικό θέμα είναι αυτό που βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων και δείχνει καθοριστικός ανασταλτικός παράγοντας στα σχέδια των παραγόντων των ομάδων. 
 
Στον ΑΟ Πάρου η γνωστή απροθυμία για διοικητική στήριξη συνεχίζεται. Η υπάρχουσα διοίκηση έχει ακόμη έναν χρόνο θητεία και ψάχνει διάφορους τρόπους για να ανταποκριθεί στα έξοδα. Από την περσινή περίοδο της συνεργασίας με τον Νηρέα είχε αναπτυχθεί μία δυναμική για οικονομική στήριξη από ομάδα εξωδιοικητικών, όμως το τέλος της συνεργασίας δεν άφησε περιθώρια για κάτι τέτοιο. Αξίζει να σημειωθεί πως και ο δήμαρχος Μ. Κωβαίος ήταν θετικός στην προοπτική της συνεργασίας των ομάδων του νησιού και πρόθυμος να βοηθήσει. Όμως η αδυναμία συνεννόησης των ομάδων πάγωσε τις εξελίξεις.
 
Στον Μαρπησσαικό που κέρδισε την άνοδο στην Α κατηγορία υπάρχει έντονος προβληματισμός για το που θα αγωνιστεί η ομάδα την νέα χρονιά. Μάλιστα η άποψη πως είναι προτιμότερη η συμμετοχή πάλι στην Β κατηγορία έχει ισχυρούς υποστηρικτές. Σε κάθε περίπτωση αναμένονται αποφάσεις στο αμέσως προσεχές διάστημα για να γίνει και εφικτός ο προγραμματισμός του συλλόγου.
 
Στον Νηρέα υπάρχει σιωπή από τους ιθύνοντες που δεν κρύβουν πάντως τις οικονομικές δυσκολίες για την κάθοδο της ομάδας στο πρωτάθλημα. Κανείς δεν γνωρίζει αν το σωματείο διατηρήσει ενεργό το ανδρικό τμήμα η θα αρκεσθεί στην λειτουργία των τμημάτων υποδομής.
 
Στον Αστέρα Μαρμάρων έχει εκφρασθεί η επιθυμία κάποιων παραγόντων για επαναδραστηριοποίηση του συλλόγου, προκειμένου να αποτραπεί η διαγραφή του σωματείου από την ΕΠΣΚ και περιμένουμε συγκεκριμένες ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση.
 
Γενικά παρατηρούμε πως υπάρχουν θέματα επιβίωσης των ομάδων του νησιού και βέβαια το πρωταρχικό είναι να διατηρήσουν την στοιχειώδη δραστηριότητα τους.

Για στόχους είναι απολύτως άτοπο να μιλάμε προς το παρόν...

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares