Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016 15:07

Ξεκινούν τα "βάσανα" στον Πανθηραϊκό

Ξεκινούν τα "βάσανα" στον Πανθηραϊκό, αφού η ομάδα της Σαντορίνης είναι έτοιμη για την έναρξη της προετοιμασίας της ενόψει της παρθενικής συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

 

Το τεχνικό επιτελείο μαζί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας θα αναχωρήσουν αύριο (Κυριακή 24/07) από το λιμάνι του Αθηνιού με προορισμό την Αθήνα, όπου τη Δευτέρα οι αθλητές του σωματείου θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις. Μετά την ολοκλήρωση των εργομετρικών, οι Κυκλαδίτες θα πάρουν το δρόμο προς το βορρά και συγκεκριμένα προς τα 3-5 Πηγάδια, στη Νάουσα.

Εκεί, στις πλαγιές του Βερμίου, η αποστολή της ομάδας θα καταλύσει στο ξενοδοχείο "Ακρόριον" το οποίο διαθέτει πλήρως οργανωμένο προπονητικό κέντρο το οποίο περιλαμβάνει:

  • ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 11x11 (φυσικό χλοοτάπητα) στο χώρο του ξενοδοχείου

  • δύο γήπεδα ποδοσφαίρου 11x11 (φυσικό χλοοτάπητα) σε απόσταση 3km από το ξενοδοχείο, ιδιόκτητα

  • ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5 (υψηλή περίφραξη) στο χώρο του ξενοδοχείου

  • λεωφορείο 28 θέσεων για μεταφορά της ομάδας προς τα γήπεδα, ιδιόκτητο

  • όργανα γυμναστικής

 

Παράλληλα, το κλίμα της περιοχής είναι ενδεικτικό για την πραγματοποίηση των προπονήσεων, εν αντιθέσει με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν τους θερινούς μήνες σε νησιά όπως η Σαντορίνη,

 

Έτσι, στην περιοχή του Αγίου Παύλου στη Νάουσα, ο Μανώλης Παπαματθαιάκης μαζί με τους συνεργάτες του θα ξεκινήσουν το "χτίσιμο" του Πανθηραϊκού, προκειμένου να εμφανιστεί έτοιμη η ομάδα όταν ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares