Σάββατο, 06 Αυγούστου 2016 01:14

Στο πρωτάθλημα της Β' ο Νηρέας, σκέψεις και από άλλους

Στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας θα συμμετάσχει ο Νηρέας έπειτα από απόφαση του ΔΣ, η οποία έγινε γνωστή με επίσημη ανακοίνωση.

Μετά την περσινή κοινή κάθοδο με τον ΑΟ Πάρου, οι διοικούντες του συλλόγου πήραν την απόφαση να κατέβουν και πάλι αυτόνομα στο πρωτάθλημα.

Χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο, σκέψεις για την Β΄κατηγορία κάνουν ακόμη δύο ομάδες με δικαίωμα συμμετοχής στην Α΄. Πρόκειται για τους Μαρπησσαϊκό και ο Αίαντα Σύρου, με τις διοικήσεις τους να σκέπτονται πολύ σοβαρά τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας Κυκλάδων για τη νέα περίοδο.

Ερωτηματικά είναι η συμμετοχή του ΑΟ Σερίφου, που θα εξαρτηθεί από την λύση του γηπεδικού προβλήματος και της Σύρος 2002 που θα περιμένει την οριστική διαμόρφωση των ομίλων για να αποφασίσει.

Η κατάσταση είναι ρευστή και είναι φανερό πως τα οικονομικά θέματα είναι αυτά που θα παίξουν πρωτεύοντα ρόλο στις αποφάσεις των διοικήσεων.

Η ανακοίνωση του Νηρέα

Δελτίο τύπου συμμετοχής του ΑΜΕΣ Νηρέα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ

Ο ΑΜΕΣ Νηρέας ανακοινώνει την συμμετοχή της ανδρικής του ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων 2016 – 2017. Στο νέο του ξεκίνημα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με προπονητή, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares