Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016 12:51

Με πλάνο τετραετίας, εκτός πρωταθλήματος ο Ανδριακός...

Οριστική είναι η απόφαση του ΔΣ του Ανδριακού για την απόσυρση της Ανδρικής ομάδας από τα πρωταθλήματα των Κυκλάδων.

 Η απογοήτευση της προηγούμενης σεζόν, με τις δυσκολίες ου αντιμετώπισε το ανδρικό τμήμα του συλλόγου με τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας, αλλά και η γενικότερη εικόνα με τις δυσκολίες, κυρίως στο συγκοινωνιακό και τα έξοδα μετακίνησης είναι οι αιτίες που έκαναν του ανθρώπους του σωματείου να μην έχουν καμία διάθεση για να υποστούν την ίδια διαδικασία και φέτος.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Καλογεράς, με έντονη ζωγραφισμένη στα λεγόμενα του την απογοήτευση: ''Δεν χαρήκαμε τίποτα τη  σεζόν που πέρασε, μόνο πίκρα γευτήκαμε''...

Βέβαια η αγάπη για το ποδόσφαιρο στο όμορφο νησί των Κυκλάδων δεν σταμάτησε ξαφνικά... Και έτσι παράλληλα με αυτή την λυπηρή ομολογουμένως απόφαση, υπήρξε και κάτι ευχάριστο. Πλέον Ανδριακός και Αστέρας Κορθίου, ''τα έβαλαν κάτω'' αποφασίζοντας να συνεχίσουν και να εντείνουν ακόμη περισσότερο την ήδη επιτυχημένη συνεργασία τους. 

Πιο είναι το νέο πλάνο που βρίσκεται ακόμη στα αρχικά στάδια συζήτησης του; Κοινή κάθοδος ίσως και σε δύο ηλικιακές κατηγορίες των πρωταθλημάτων υποδομής και το κυριότερο ''συνένωση'' των δύο σωματείων το ερχόμενο καλοκαίρι, με από κοινού προσπάθεια και πλάνο τετραετίας για τη δημιουργία μίας ανδρικής ομάδας που θα έχει στις τάξεις της γηγενείς, νεαρούς ποδοσφαιριστές. Μάλιστα στο τραπέζι έχει πέσει και το νέο όνομα του νέου σωματείου, το οποίο θα είναι ''Ανδριακός Αστέρας''.

Οι πρόεδροι των δυο σωματείων κ. Παρλιάρου και κ. Καλογεράς θα επανέλθουν με κοινή τοποθέτηση τους εφ´οσον ολοκληρωθούν οι συζητήσεις. Αυτή τη στιγμή πρωτεύον θέμα και για τα δυο σωματεία αποτελεί η δήλωση συμμετοχής των τμημάτων στα τμήματα υποδομών.

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares