Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 11:24

Θα συνθέσουμε το ταλέντο με την εμπειρία

Με πολλά νέα πρόσωπα και την διάθεση για δουλειά να περισσεύει πατάει σήμερα γήπεδο ο ΑΟ Πάγου που θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση στις 18:00 στο γήπεδο της Άνω Σύρου.

Η νεοεκλεγείσα διοίκηση εμπιστεύτηκε τις τύχες της ομάδας στον Γιάννη Τζώρτζη, ο οποίος μετά τη δίχρονη παρουσία του ως προπονητής στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού Σύρου, πλέον κάνει το βήμα παραπάνω, αναλαμβάνοντας μία ομάδα που έχει όλα τα φόντα για διάκριση στην Α' κατηγορία.

TZORTZIS ORTHIA PAOΤι λέει ο ίδιος για την προετοιμασία και τους φετινούς στόχους του Πάγου; ''Η προετοιμασία της ομάδας μας ξεκινάει σήμερα 19 Αυγούστου, με πολλή όρεξη και κέφι από την διοίκηση, αλλά και από μένα τον ίδιο και όλο το προπονητικό team.. Οι στόχοι της ομάδας φέτος είναι να καταφέρουμε μέσα από τις προπονήσεις να παίξουμε καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, να ανεβάσουμε παιδιά από το εφηβικό και να πάρουν τις ευκαιρίες τους. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο από μικρά σε ηλικία παιδιά, που διαθέτουν πολύ ταλέντο. Σε γενικές γραμμές λοιπόν ο στόχος είναι να κάνουμε μια μίξη έμπειρων ποδοσφαιριστών με νέους και ταλαντούχους και να φτάσουμε όσο ποιο ψηλά μπορέσουμε στο πρωτάθλημα''.

Θεωρεί πρόκληση ο ίδιος το νέο βήμα στην καριέρα του; ''Για μένα αυτή είναι μια νέα πρόκληση γιατί μέχρι πέρσι ήμουν ποδοσφαιριστής... όμως δεν έχω κάτι που να μου φαίνεται ως δύσκολο και μεγάλο, αντιθέτως θα έλεγα, μου αρέσουν πάντα οι προκλήσεις και η προπονητική είναι ένα κομμάτι  που μου αρέσει και ήδη ασχολούμαι με αυτό τα δύο τελευταία χρόνια''.

Όσο αφορά τους συνεργάτες του, ο Γιάννης Τζώρτζης, τόνισε: ''Δεν θα ήθελα να παραλείψω να πω ότι μαζί μου σε αυτό το εγχείρημα θα έχω τον Παναγιώτη Τσούκο, που έχουμε μια άψογη συνεργασία και στην ακαδημία του Παναθηναϊκού, ο οποίος με βοήθησε στο ξεκίνημα μου και θα πρέπει να τονίσω ότι είναι επιστήμονας που τον θεωρώ από τους καλύτερους γυμναστές. Επίσης στο τιμ μαζί μας θα είναι και ο Άκης Μπελεγρίνης, που εκτός από συνεργάτες είμαστε και πολύ καλοί φίλοι''.

Τέλος, όσο αφορά τον Παναθηναϊκό Σύρου, που πρόσφατα μετονομάστηκε σε Arsenal, ο Γιάννης Τζώρτης δήλωσε ότι θα παραμείνει να συνεχίσει το έργο των δύο τελευταίων ετών: ''Τα τελευταία δύο χρόνια είμαι στην ακαδημία του ΠΑΟ Σύρου, που από φέτος θα είμαστε Arsenal... Βέβαια θα παραμείνω στην ακαδημία της Arsenal πλέον, γιατί οι άνθρωποι με πίστεψαν από την αρχή, ενώ από την πλευρά μου έχω αγαπήσει όλα τα παιδιά, που μαζί με τον Παναγιώτη Τσούκο έχουμε δουλέψει πάρα πολύ μαζί, έχοντας μεγάλη βελτίωση, οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν γίνεται να αποχωρήσω από μία τέτοια προσπάθεια. Βέβαια θα πρέπει να πω ότι εκτός από όλα αυτά με τους ιδιοκτήτες της ακαδημίας, μας δένει μία άλλη σχέση εκτός από επαγγελματική''.

Εύχομαι σε όλες τις ομάδες να έχουμε καλή χρονιά με υγειά σε όλους τους αθλητές και η κάθε ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares