Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2016 20:34

Τοπικό ντέρμπι πρεμιέρας στην Πάρο

Πρεμιέρα στην Β' κατηγορία Κυκλάδων και στο Δημοτικό γήπεδο Αρχιλόχου ο τυπικά γηπεδούχος Μαρπησσαικός θα συναντήσει τον Νηρέα, σε μία επανάληψη του αγώνα κυπέλλου, που είχε βρει νικητή τον Νηρέα με 2-1.


PAROS_XILOFOYRNOS.jpgΟι δύο ομάδες έχουν κοινή έδρα και αναμένεται ένα ενδιαφέρον ματς με ευχή να επαναληφθεί η αθρόα προσέλευση κόσμου, όπως συνέβη και στον αγώνα κυπέλλου.

Ο Μαρπησσαικός μετά τις εξελίξεις στο θέμα προπονητή και την ανακοίνωση για τον Δ. Γαβαλά, αναμένεται να παρουσιαστεί συσπειρωμένος για να κάνει νικηφόρο ξεκίνημα.

Ο νεαρός κόουτς, που είναι αποδεκτός από παίκτες, διοίκηση και κόσμο στην Μάρπησσα, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πλην της απουσίας του Στρατή Κρητικού.

Από την πλευρά του Νηρέα με το νεανικό φετινό ρόστερ, ο Λευτέρης Χρυσοχός θα έχει την δυνατότητα να στηριχθεί σε παραπάνω από τα 13 άτομα που παρατάχθηκαν στο ματς κυπέλλου, καθώς μερικά ακόμη δελτία έφθασαν στα γραφεία του συλλόγου.

Σίγουρα αναμένεται ένα ωραίο και κυρίως σε άριστες ποδοσφαιρικές συνθήκες παιχνίδι και το sportcyclades.gr θα είναι εκεί και με εικόνα για την ενημέρωση σας.

Ο αγώνας είναι ορισμένος για το Σάββατο στις 16.30 με διαιτητή τον Β.Ρούσσο και βοηθούς τον Ι. Αρμακόλα και την Σ. Μαργαρίτη.

PAROS_la_piazza-naoussa.jpg

PAROS_FOYRNOS_STRATIS.jpg

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares