Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2016 20:30

Έδειξε με το «καλημέρα» τις προθέσεις του [pics]

Σε μία καλή προπόνηση εξελίχθηκε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τον Αστέρα Τραγαίας που επικράτησε εύκολα με 6-1 του Αστέρα Μαρμάρων.

Η ομάδα του Γιώργου Βασαλάκη, με πολλές ποιοτικές λύσεις στο ρόστερ της, καθάρισε την υπόθεση νίκη από νωρίς στο ματς, ενώ παράλληλα έδειξε ότι είναι μέσα στα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Β΄κατηγορία.

Από την άλλη ο Αστέρας μαρμάρων, είχε ξεκάθαρα τα σημάδια μιας ομάδας που βρίσκεται σε φάση επανασύστασης και έδειξε ότι θα χρειαστεί ακόμη αρκετή δουλειά και έμψυχο υλικό για να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική.

Ο Μανόλης Επταήμερος πέτυχε σκόραρε στο 2’, 82’ και 84’, πετυχαίνοντας χατ τρικ με το καλημέρα στο πρωτάθλημα, ενώ τα υπόλοιπα γκολ για τον Αστέρα πέτυχαν οι: Λυμπερτάς (4’), Μαρούλης (9’) και Κατσούλης (47’).

Για τον Αστέρα Μαρμάρων το γκολ της τιμής πέτυχε στο 43’ ο Καράι, όταν μείσε σε 4-1.

Διαιτητής ήταν ο κ. Φαν Άακεν με βοηθούς τον κ. Μαθιουδάκη και την κα. Ψαρρά.

Πρώτη εμφάνιση με την φανέλα του Αστέρα Τραγαίας για τους Θοδωρή Χαβδούλα και Γιώργο Λυμπερτά που επέστρεψε στην ομάδα μετά από αρκετά χρόνια.

Συνθέσεις

Αστέρας Τραγαίας (Βασαλάκης): Πόλια, Πενίκου, Μαράκης, Κατσούλης, Χαβδούλας, Αγγελής (82΄Σπανός), Επταήμερος, Μαρούλης, Λυμπερτάς (67΄Τουλούπης), Λεγάκης, Δεδρινός (76’ Ψαρρός).

Αναπληρωματικοί: Βουτσίνος, Λαγογιάννης, Σφυρόερας, Δεγαϊτας.

Αστέρας Μαρμάρων (Κένερ):  Καπαρός, Αντιπαριώτης, Μπελούκης Σ. (70’ Μπαλούκης Α.), Αλιπράντης Φ., Ρούπας, Σάμιος, Βερνίκος, Χριστόφορος, Ζουμής, Αλιπράντης Α., Καράι.

Αναπληρωματικοί: Πούλιος, Γεροχρήστος

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares