Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 19:08

Κατέθεσε ένσταση ο Αστέρας Μαρμάρων

Τελικά η έντονη φημολογία είχε υπόσταση και σήμερα το μεσημέρι με fax ο Αστέρας Μαρμάρων καταφεύγει στο πειθαρχικό της ΕΠΣΚ, ζητώντας να κατακυρωθεί το ματς υπέρ του.Σε αυτήν την περίπτωση, που γίνει αποδεκτή η ένσταση, αφαιρούνται βαθμοί από τον Μαρπησσαΐκό.
Η ένσταση αφορά τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Αντωνόπουλο για κακή συμμετοχή,καθώς το δελτίο του ποδοσφαιριστή είναι στην κατοχή του Αστέρα Μαρμάρων από την περίοδο 13/14 που οι δύο ομάδες 
συμμετείχαν σαν «Ένωση».
Τότε είχαν ανταλλαγεί δελτία και έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στις ομάδες για το που ανήκουν κάποιοι παίκτες και που θέλουν να αγωνίζονται σήμερα. 
Μάλιστα όταν έγινε γνωστό το θέμα ο πατέρας του ποδοσφαιριστή ακούγοντας ότι υπάρχει ενδεχόμενο τιμωρίας του παίκτη, κάτι που δεν ισχύει, απέστειλε επιστολή στα δύο σωματεία με μία σειρά εύλογα ερωτήματα.
Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ
Θα περιμένουμε να εκδικασθεί η ένσταση -γιατί κάποιοι έβγαλαν και την απόφαση ήδη- από σεβασμό στον θεσμό και τα σωματεία, αλλά και για να διαβάσουμε το σκεπτικό της να καταλάβουμε τι ισχύει σε αυτά τα γραφειοκρατικού τύπου θέματα , καθώς πιθανόν αρκετές ομάδες εκ των πραγμάτων να έχουν τέτοια.

Πάντως ένα στενάχωρο κλίμα ήλθε να διώξει την ευχαρίστηση που ένιωσαν όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα και τα φώτα φεύγουν από τους φυσικούς πρωταγωνιστές και αντί για μπάλα μιλάμε για χαρτιά.Αναμένονται αντιδράσεις είτε με ανακοινώσεις, είτε με παραιτήσεις και γενικά το κλίμα χάλασε μεταξύ των δύο ομάδων.

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares