Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 20:49

Φίλοι τα καλοκαίρια, αντίπαλοι στο παρκέ

Νίκος Μυλωνάς, Σπύρος Μάκαρης, Παναγιώτης Καλαβρός, Παναγιώτης Πολίτης και Λεωνίδας Σκούταρης θα είναι αναμφίβολα τα κεντρικά πρόσωπα της εκτός έδρας αναμέτρησης του Πανναξιακού κόντρα στη Νίκη Αμαρουσίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Νότου την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 2:30 μ.μ.

Όλοι τους υπήρξαν συμπαίκτες την σεζόν 2014-2015 στην ομάδα της Νάξου, η οποία πρόπερσι το καλοκαίρι πήρε το εισιτήριο της ανόδου στην Γ’ εθνική. Ο Σκούταρης αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου, δέθηκε με την ομάδα, τους παίκτες της, ενώ πέρυσι αγωνιζόμενος με την φανέλα της Αγίας Παρασκευής τιμήθηκε από τους πρώην συμπαίκτες του.

Σχεδόν κάθε καλοκαίρι είναι όλοι μαζί στο νησί της Αριάδνης και επομένως είναι φυσιολογικό να διατηρούν φιλικές σχέσεις. Μάλιστα, φέτος τον Αύγουστο πολλοί που είδαν τον έμπειρο φόργουορντ στα σοκάκια του νησιού μη γνωρίζοντάς τον, θεώρησαν πως είναι επικείμενη μεταγραφή του Πανναξιακού.

Βέβαια, εκτός των τεσσάρων προαναφερθέντων παικτών του Πανναξιακού ο Σκούταρης θα βρει απέναντί του και τον νυν προπονητή των «κυανόλευκων», τον Τάσο Βάβουλα όπου ήταν συνεργάτης του Δημήτρη Δαμιανίδη και πριν από δύο χρόνια. Όλοι αυτοί λοιπόν, μέσα στο γήπεδο θα είναι αντίπαλοι και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

«Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να παίζω μπάσκετ μαζί τους», δήλωσε στο “SportCyclades” και στον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά ο Λεωνίδας Σκούταρης και πρόσθεσε: «Είμαστε όλοι πολύ καλοί φίλοι, αλλά για 40 λεπτά το ξεχνάμε. Όσο για τα συναισθήματα που και φέτος θα βρει απέναντί του τον Πανναξιακό; «Πιο συγκινητικό ήταν πέρυσι το παιχνίδι της Αγίας Παρασκευής στη Νάξο, όπου με τίμησαν. Δεν περιγράφεται αυτό που έζησα εκείνη την ημέρα».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως η συμμετοχή του φόργουορντ της Νίκης Αμαρουσίου θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη για την κυριακάτικη αναμέτρηση, αφού έχει υποστεί κάταγμα στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού και του έχει τοποθετηθεί νάρθηκας.

Πέραν του Σκούταρη, στο “SportCyclades” μίλησαν και οι πρώην συμπαίκτες του. Ο αρχηγός του Πανναξιακού, ο Νίκος Μυλωνάς τόνισε: «Θα βρεθούμε αντίπαλοι με ένα πολύ καλό φίλο και πρώην συμπαίκτη μας βασικό μέλος της ομάδας της ανόδου του 2015. Παράδειγμα προς μίμηση αθλητή εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων».

Ο έτερος των αρχηγών, ο Σπύρος Μάκαρης πρόσθεσε: «Μαζί με τους Καρβούνη και Πασχάλη αποτελούν τις τρεις μεγαλύτερες προσωπικότητες που έπαιξαν στον Πανναξιακό σε μπασκετικό επίπεδο. Αντίπαλοι θα είμαστε μόνο για 40 λεπτά. Το καλοκαίρι πάλι φίλοι».

Ο Παναγιώτης Καλαβρός αναφερόμενος στον τραυματισμό του, δήλωσε με χιούμορ: «Του εύχομαι να γίνει σύντομα καλά, αλλά μετά από το μεταξύ μας παιχνίδι».

Τέλος, ο Παναγιώτης Πολίτης δεν ξέχασε τις δύο περυσινές ήττες του Πανναξιακού από την Αγία Παρασκευή, όπου αγωνίζονταν ο Σκούταρης: «Πέρυσι μας κέρδισε, φέτος είναι η ώρα να του πάρουμε τη ρεβάνς».

skoutaris_3.jpgskoutaris_2.jpgskoutaris_6.jpgskoutaris_5.jpgskoutaris_4.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares