Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 12:52

Νίκη στο φινάλε για τον Αστέρα Μαρμάρων

Σε ένα χορταστικό ματς που παρακολούθησαν περίπου 200 φίλοι του ποδοσφαίρου, ο Αστέρας Μαρμάρων επικράτησε με 0-1 του Νηρέα και έφτασε του 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικό του αγώνα το πολύ καλό κλίμα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και σεβασμό μεταξύ των δύο ομάδων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και οι δύο ομάδες δημιούργησαν πολλές και καλές φάσεις για να πετύχουν και άλλα τέρματα, ο Νηρέας ήταν άτυχος, καθώς είχε τρία (3) δοκάρια, όμως ο Αστέρας βγήκε νικητής, αφού εκμεταλλεύτηκε την πολύ μεγάλη ευκαιρία που του δόθηκε λίγο πριν το φινάλε και πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης.

Ο αγώνας ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Στέφανου Φυσιλάνη, που ήταν Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του  Μαρπησσαϊκού και έφυγε ξαφνικά και αναπάντεχα από κοντά μας πριν λίγες ημέρες.

Ο αγώνας
το πρώτο μισάωρο αναγνωριστικό παιχνίδι κέντρου χωρίς κάποια σπουδαία φάση μπροστά στις εστίες.
38' απο αρκετά πλάγια σέντρα σουτ του Ρούσσου Γιώργου (ΝΗΡΕΑΣ), κάθετο δοκάρι άουτ.

41' πάλι ο Ρούσσος Γιώργος που ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του κόντρα στην προηγούμενη του ομάδα μέσα απο την μεγάλη περιοχή δυνατό σουτ λίγο πάνω απο την αριστερη συμβολή των δοκών του Καπαρού. 

44' πλασέ εντός περιοχής απο Ζουμή λίγο άουτ (Αστέρας).

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ο Νηρέας πιο ορθολογικές επιθέσεις ο Αστερας με αντεπιθέσεις. Ελαφρά υπεροχή οι Ναουσσαίοι.

Ο Αστερας μπήκε καλύτερα και στα πρώτα 10 λεπτα πίεζε τον Νηρέα χωρίς όμως να βγάλει μεγαλη φάση μπροστά στα καρε του νεαρού Ρούσσου Δημήτρη.

58' ο Χασάνι κάνει συρτή σέντρα απο αριστερά η μπάλα πέρασε μπροστά απο όλη την άμυνα του Αστέρα και κάτω απο την αγκαλιά του Καπαρού όμως δεν βρέθηκε κανείς να σπρώξει την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα του Αστερα.

63' ο Ζουμής σε καταμέτωπη προσπάθεια απο αριστερά πιάνει δυνατό σουτ εντος περιοχής όμως ο Ρούσσος Δημήτρης αποκρούει θεαματικά.

64'  ο Κρητικός απο δεξιά σούτ λίγο έξω απο το οριζόντιο

65' ο Καπαρός λάθος ελεύθερο η μπάλα στον Ρούσσο Γιώργο (Νηρεας) δυνατό σουτ εκτός περιοχή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

69' Δυνατό σουτ εκτός περιοχής από τον Σταθερό  λίγο πάνω απο την εστία του Καπαρού.

73' νέο οριζόντιο δοκάρι για τον Νηρέα με σουτ εντός περιοχής του Σταθερού

74' σούτ του Κορτιάνου εκτός περιοχής στην δεξιά γωνία του Καπαρού απόκρουση σε κόρνερ.

76' σούτ Κρητικού (Αστερας) απο δεξιά λίγο πάνω από το δοκάρι του Ρούσσου.

79' πλασέ Σάμιου Κωνσταντινου, μπλοκάρει ο Ρούσσος Δημ.

81' Πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Ζουμή, βγήκε μόνος του απέναντι απο τον τερματοφύλακα όμως το πλασέ του πέρασε λίγο πάνω απο το δοκάρι του Νηρέα.

87' Φάουλ αριστερά εκτέλεση ο Ζένελι λίγο έξω απο το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καπαρού.

0-1 89' Γκολ για τον Αστέρα με τον Ζουμή να εκμεταλλεύεται τη λάθος μεταξύ αμυντικών και τερματοφύλακα Νηρέα, κλέβει την μπάλα μέσα αριστερά περνάει και του Ρούσσο Δ. και σε κενό τέρμα σημειώνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ρούσσος με βοηθούς τους κ.  Δρόσσο και την κα. Μαργαρίτη.

ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ: (Χρυσοχός Λ.), Ρούσσος Δ., Αρκουλής Φ. (40’ Σιφναίος Ν.), Bersaku A., Τσενάι Κ., Βεντουρής Μ., Ζένελι Ε., Κυτσίκου Μ. (76’ Τσαλίκης Α.), Παγώνης Δ. (46’ Κορτιάνος Α.), Σταθερός Ι., Ρούσσος Γ., Χασάνι Μ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ: (Κένερ Π.), Καπαρός Δ., Σάμιος Κ., Μπελούκης Σ., Αλιπράντης Φ. (82’ Κεφάλας Δ.), Ρούπας Δ., Σάμιος Ν., Αντπαριώτης Μ., Χριστόφορος Λ., Μπελούκης Τ. (46’ Κρητικός Ν.), Ζουμής Ν., Χριστόφορος Χ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

14875836_10210209020717851_1386049820_o.jpg

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares