Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2016 21:09

Το άτοπο παραλήρημα του ΑΟ Πάρου

Ένα δελτίο τύπου με μπόλικη δόση λογοκρισίας  και φίμωσης εξέδωσε ο ΑΟ Πάρου, η διοίκηση του οποίου φαίνεται ότι «ταρακουνήθηκε» αρκετά από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του sportcyclades.gr .

Πιο συγκριμένα χθες αποκαλύψαμε ότι ποδοσφαιριστής έπεσε θύμα της ανοργανωσιάς της διοίκησης  και αναγκάστηκε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Αυτό έφερε πλήρη αναστάτωση, σε ανθρώπους, οι οποίοι  έχουν παγιώσει περίεργες τακτικές, πρωτόγνωρες για το Παριανό ποδόσφαιρο.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης είναι ανάξιο σχολιασμού, καθώς καταφέρετε εναντίον συγκεκριμένου ανθρώπου, ο οποίος έχει την δικιά του ιστορία στον χώρο και προσφέρει καθημερινά σε αυτόν.

Βέβαια θα είμαστε και οι πρώτοι που θα τη δημοσιεύσουμε για να ενημερωθεί ο κόσμος και να διαπιστώσει από πρώτο χέρι το επίπεδο των λασπολόγων, που δεν έχουν τι να γράψουν και γράφουν για επιχειρήσεις και άλλα που καμία σχέση έχουν με αυτό που λέμε ποδόσφαιρο και αθλητισμός.

Μάλλον αυτό είναι το ίδιο επίπεδο που άφησε τους εκατοντάδες φερέλπιδες Παριανούς ποδοσφαιριστές εκτός των επίλεκτων ακαδημιών του ΟΠΑΠ… Βλέπετε σε άλλα νησιά υπάρχουν κάποιοι που ασχολούνται με τα παιδιά τους!

SCRIPTA MANENT

Αφού σας ευχαριστήσω που μου επιβεβαιώνετε το ρεπορτάζ για τον αθλητή του ΑΟ Πάρου που έπαιζε και υπέγραφε σαν αρχηγός τα φύλλα αγώνα χωρίς να έχει δελτίο, παίζοντας με το δελτίο του αδελφού του και αποδεικνύεται πως τίποτε από αυτά που γράφτηκε στο sportcyclades.gr δεν ήταν ψευδές, αφού σας γνωστοποιήσω πως ο αντίπαλος σας την περασμένη Κυριακή ήταν ενήμερος για το πρόβλημα και αν κάτι πήγαινε στραβά στον αγώνα για εκείνον θα έκανε ένσταση και θα έπαιρνε το παιχνίδι στα χαρτιά αν δεν είχε γίνει η αποκάλυψη, αφού σας θυμίσω πως οι αθλητές και οι προπονητές του συλλόγου κάνουν δηλώσεις στο sportcyclades.gr πολύ απλά γιατί κανείς άλλος δεν ενδιαφέρεται να καλύψει τις εκδηλώσεις του ΑΟ Πάρου, να σας πω ότι ο χώρος του αθλητισμού δεν προσφέρεται για ξεκατινιάσματα και συκοφαντικές δυσφημήσεις.Μην περιμένετε να σας ακολουθήσω και να σας δώσω άλλοθι.
Επίσης, και τελειώνω, να σας πω πως όταν ξεκίνησα το αθλητικό ρεπορτάζ στην μεγαλύτερη τότε Αθλητική εφημερίδα της χώρας, εσείς μάλλον δεν είχατε ακόμη γεννηθεί!
Όσο για την προσωπική μου στάση στο σωματείο του νησιού μου....SCRIPTA MANENT.

Μην με ξαναπροκαλέσετε όμως....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη μας θλίψη διαβάσαμε για μια ακόμη φορά δημοσίευμα του Sportcyclades.gr που φέρει την υπογραφή του Παριανού Δημοσιογράφου Χρήστου Σαρρή, το περιεχόμενο του οποίου αναφέρεται απαξιωτικά για την διοίκηση της ομάδας, χαρακτηρίζοντας την «ανεπαρκή». Ο εν λόγω «υποτιθέμενος» δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων κάνει λόγο για σκάνδαλα και παίκτες που η ομάδα μας κόβει προσωρινά την μπάλα, ενώ παράλληλα τονίζει πως η διοίκηση της ομάδας μας, έχει εγκαταλείψει αθλητές και προπονητή, την ενδιαφέρει μόνο η προσωπική προβολή και οι δημόσιες σχέσεις  με τα ΜΜΕ τις αρεσκείας της.
Ως απάντηση των όσων γράφτηκαν από τον Δημοσιογράφο;;  το Δ.Σ του Α.Ο Πάρου παρότι δεν το συνηθίζει, δεν μπορεί παρά να μην τοποθετηθεί:
Κύριε Σαρρή, στις δύσκολες εποχές που ζούμε όλοι μας, κάποιοι άνθρωποι είχαν το σθένος να παραμείνουν δίπλα στην ομάδα και να την οδηγήσουν στο δύσκολο «μονοπάτι» του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας. Σε ένα ομολογουμένως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και με τις περισσότερες ομάδες να δηλώνουν πως κάνουν πρωταθλητισμό, επενδύοντας σε παίκτες και μεταγραφές, ο Α.Ο Πάρου διαλέγει τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και την συμμετοχή του σε αυτό το πρωτάθλημα. Την στιγμή που τα περισσότερα σωματεία «ζύγισαν» τα υπέρ και τα κατά και διάλεξαν την Β κατηγορία (σεβαστή η απόφαση τους), εμείς θεωρήσαμε σωστό η ομάδα μας να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας, ως μοναδικός εκπρόσωπος του νησιού μας σε αυτό. Θα ήταν άδικο για το νησί της ΠΑΡΟΥ, να μην υπάρχει εκπρόσωπος στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας και για το λόγο αυτό, παρά τις όποιες δυσκολίες, βρήκαμε τη δύναμη να αγωνιστούμε σε αυτό.

Η διοίκηση του Α.Ο Πάρου είναι μία και καταβάλει τεράστιες προσπάθειες για να κρατήσει ψηλά την «σημαία» του συλλόγου όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στα υπόλοιπα αθλήματα που αναπτύσσει το σωματείο μας  Μπάσκετ, Βόλεϊ, Κολύμβηση, Στίβο έχοντας μάλιστα συμμετοχές και αθλητές με πρωταγωνιστική παρουσία σε αυτά. Ίσως σας διαφεύγει πως ο Α.Ο. Πάρου είναι η το μοναδικό σωματείο στην Πάρο  που συμμετάσχει σε όλες τις κατηγορίες (Κ12, Κ14, Κ16, Κ18, Ανδρών) στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων, σε όλες τις κατηγορίες (Ανδρών, Νέων, Παίδων & Κορασίδων) στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΚ Κυκλάδων, διαθέτει αγωνιστικά τμήματα του Βόλεϊ στο αντίστοιχο πρωτάθλημα πετοσφαίρισης, αθλητές κολύμβησης που λαμβάνουν μέρος σε κολυμβητικούς αγώνες & τουρνουά και είναι επίσης το μοναδικό σωματείο που διαθέτει τμήμα κλασσικού αθλητισμού. Το σύνολο των εγγεγραμμένων αθλητών μας ξεπερνάει τους 450 με ανοδική τάση. Παρόλα αυτά εσείς υποστηρίζεται πως απαξιώνουμε το σύλλογο και αναφέρεται πως πρέπει να παραιτηθούμε γιατί κάναμε ένα λάθος σε δελτίο ενός αθλητή όταν συνολικά παρακολουθούμε πάνω από 350 αθλητικά δελτία.

Δεν είστε εσείς κύριε Σαρρή αυτός που θα μας κρίνει αλλά τα μέλη του

Αθλητικού Ομίλου Πάρου την στιγμή που πρέπει.

    
Τρανταχτό παράδειγμα της ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ μας σαν διοίκηση (όπως λέτε) είναι οι ευχαριστήριες ανακοινώσεις των ομάδων για την φιλοξενία μας, με τελευταία την χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του Α.Ο Σύρου. Πως μια διοίκηση ξένης ομάδας ευχαριστεί κάποιους όταν αυτοί οι κάποιοι δεν υπάρχουν όπως εσείς γράφεται;
Θέλουμε κλείνοντας να μας λύσετε και εσείς από την πλευρά σας κάποιες απορίες σε δικά μας ερωτήματα που θα σας καταθέσουμε με αφορμή τον «πόλεμο» που δέχεται η ομάδα μας από εσάς προσωπικά.

Σαν πρώην επιχειρηματίας του νησιού σταθήκατε ποτέ στο πλευρό της ομάδας;

Μήπως άλλος είναι ο λόγος που μιλάτε απαξιωτικά για την διοίκηση της ομάδας και όχι αυτός που αναφέρεται; Μήπως τα «πυρά» που δέχεται η ομάδα μας από εσάς έχουν να κάνουν με προσωπικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις που δεν πήγαν καλά στο παρελθόν; Μήπως η ομάδα μας πληρώνει το «μάρμαρο» της δικής σας επαγγελματικής σας ανεπάρκειας; Για ποια αυτοπροβολή μιλάτε; Έχετε δει πολλά μέλη του Δ.Σ να βγαίνουν στα σάιτ και να κάνουν δηλώσεις καθημερινά; Για ποια ΜΜΕ τις αρεσκείας μας αναφέρεστε; Όνομα δεν έχουν; Γιατί μέχρι σήμερα και τα όσα έχουμε δει, οι μοναδικές δηλώσεις ανθρώπων και αθλητών της ομάδας μας, έχουν γίνει στο δικό σας Μέσο στο οποίο δηλώνεται ότι εργάζεστε… Αλήθεια….
Γνωρίζεται τους κόπους και τις θυσίες που καταβάλει κάθε μέλος του Δ.Σ του Α.Ο Πάρου ώστε να ανταπεξέρχεται κάθε χρόνο η ομάδα στις δύσκολες οικονομικές απαιτήσεις της;
Σαν διοίκηση δεν είναι του χαρακτήρα μας να δίνουμε απαντήσεις στα κακόβουλα σχόλια, αλλά για αν μάθει ο κόσμος τι ακριβώς έχει συμβεί, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να καλούμαστε να απαντήσουμε στα όσα μας καταλογίζεται.
Και κλείνοντας, επειδή αναφέρατε το όμορφο ρητό του Αλέφαντου που έλεγε…. Γελάνε και τα τσιμέντα, εμείς από την πλευρά μας θα σας αναφέρουμε και το όμορφο ρητό του ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ  δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργίου που λέει… Δημοσιογράφος; «Γελάει και το παρδαλό κατσίκι»

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΑΡΟΥ

Για μπάλα θα μιλήσουμε;

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares