Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016 10:55

«Φιλοξενία υψηλού επιπέδου» από Γαλανό και Λάβα

Χωρίς κανένα νόημα αποδείχτηκε ότι δημιουργήθηκε τόσο μεγάλος ντόρος πριν τον χθεσινό αγώνα της Λάβας με τον ΑΟ Σύρου, καθώς η διοίκηση και ο κόσμος της Σαντορίνης έδωσαν μαθήματα φιλοξενίας και μάλιστα σε έναν αγώνα που η ομάδας τους έπαιζε κατά πολύ τη φετινή της χρονιά.

Οι αστυνομικοί ήταν απλά θεατές του αγώνα και η αποστολή του ΑΟ Σύρου δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα. Αντιθέτως, οι άνθρωποι της Λάβας και ειδικά το μέλος της ΕΠΣ Κυκλάδων Μάριος Γαλανός, ήταν δίπλα στην αποστολή του ΑΟ Σύρου από την ώρα που έφτασαν στη Σαντορίνη, μέχρι την ώρα που αποχώρησαν. Αυτή η ευαισθησία αποδείχτηκε ότι δεν ήταν πρόσκαιρη, καθώς μετά τον αγώνα, ο ίδιος ο κ. Γαλανός επισκέφθηκε τον παίκτη του ΑΟ Σύρου, Τσορτνίδη, ο οποίος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μετά το ελαφρύ τραύμα στο κεφάλι, ενώ ο Σαντορινιός παράγοντας κάλεσε την αποστολή στο Enigma Club το οποίο διευθύνει.

Χαρακτηριστική η φώτο με τον τραυματισμό του Βαμβακούρη, όπου παρά ότι το σκορ είναι 1-0 και αυτό βόλευε τους γηπεδούχους, εκείνοι έσπευσαν βοηθήσουν τον παίκτη να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου για να συνεχίσει το παιχνίδι.

Ο ΑΟ Σύρου, νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει για όλα τα παραπάνω, με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Το Δ.Σ το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Συρου νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά τη διοίκηση της Λαβας Εμπορίου τους ποδοσφαιριστές και το φίλαθλο κοινό του νησιού για την άψογη φιλοξενία ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΈΔΟΥ που παρείχαν στην ομάδα μας καθ όλη τη διάρκεια της παρουσίας μας στο νησί της Σαντορινης και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε αυτή τη φιλοξενία στον δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστουμε δημόσια τον κ. Μαριο Γαλανο που για άλλη μία φορά ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή που ή αποστολή μας έφθασε στο νησί της Σαντορινης και έκανε ότι ήταν ανθρωπινως δυνατό για να κυλήσουν όλα άψογα στη διήμερη παραμονή μας,σημαντική ήταν και η βοήθεια του στη μεταφορά του ποδοσφαιριστή μας Παν.Τσορτανιδη στο νοσοκομείο του νησιού για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες μετά από σύγκρουση με τον ποδοσφαιριστή της Λαβας Κολιουση που ευτυχώς και οι δύο αθλητές είναι καλά στην υγεία τους και φυσικά τους ευχομαστε ταχεία ανάρρωση και να επιστρέφουν δυναμικά στα γήπεδα.

Κ. Γαλανε αποδεικνύεται συνεχώς ότι είστε πάνω από όλα Ανθρωπος και υπηρέτης του Κυκλαδίτικου Ποδοσφαίρου.

Να μη παραλειψουμε να δώσουμε τα εύσημα στους διαιτητές Ζαρανη-Αγγελου-Αρμακολα που ήταν άψογοι στις αποφάσεις τους σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Έπαρχο Θηρας κ.Θεωνη Λειβαδαρου για ότι έχει προσφέρει στην ομάδα μας όλους αυτούς του μήνες χωρίς κάποιο προσωπικό όφελος αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη της για τον αθλητισμό του νομού μας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

DSC_1119.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares