Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016 21:26

Σκορ και θέαμα. Αστέρας Μαρμάρων - ΠΑΣ Νάξου 4-6!

Ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό θέαμα προσέφεραν οι δύο ομάδες στους θεατές που προσήλθαν στο Δημοτικό Γήπεδο Αρχιλόχου στα Μάρμαρα της Πάρου.

NAXOS STRATOYRIS 2016Τα είδαμε όλα, πολλά γκολ μερικά εκ των οποίων απίστευτης ομορφιάς, δοκάρια, χαμένο πέναλτι και πολλές φάσεις στις δύο εστίες.Και όλα αυτά σε εξαιρετικό κλίμα με δυνατές, αλλά πάντα καθαρές μονομαχίες.Ο ΠΑΣ Νάξου κέρδισε δίκαια, είχε συνέχεια διαφορά ασφαλείας στο σκορ, αλλά το μερίδιο για την όμορφη ποδοσφαιρική παράσταση το μοιράζονται εξ ίσου και οι δύο ομάδες.

ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ Ο ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Το γρήγορο γκολ του Στρατούρη με σουτ από την περιοχή στο 7' έδωσε αέρα στους φιλοξενούμενους, που έλεγχαν με καλή τακτική τον ρυθμό του αγώνα.Πέρασαν ένα δύσκολο δίλεπτο με τις 2 καλές ευκαιρίες του Αστέρα στο 30΄και 32'.Πρώτα ο Λ.Χριστόφορος σούταρε άουτ από καλή θέση και αμέσως μετά ο Ζουμής σε παράλληλο γύρισμα του Αλιπράντη δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλλα στο κενό τέρμα. Η αντίδραση έφερε το δεύτερο γκολ του Κατσιούλη στο 36' με κοντινό σουτ από δύσκολη απόκρουση του Καπαρού. Προηγουμένως ο σκόρερ είχε χάσει στο 26' μοναδική ευκαιρία.

Έτσι το ημίχρονο έκλεισε με 0-2.

ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Στο 46' ο Κατσιούλης χάνει μεγάλη ευκαιρία και στο επόμενο λεπτό ο Πάγκαλος κάνει το 0-3 με διαγώνιο σουτ. Στο 51' το πλασέ του Κατσιούλη αποκρούεται προσωρινά και Στρατούρης σκοράρει για το 0-4. Οι φάσεις διαδέχονται η μία την άλλη και στο 56' γίνεται μία πανέμορφη φάση με το απ ευθείας σουτ του Μοσχομά σε γέμισμα του Πάγκαλου βρίσκει το δοκάρι. Στο 60' φάουλ του Κρητικού και άπιαστη πλασαριστή κεφαλιά του Αλιπράντη για το 1-4 και στο 65' πέναλτι για τον Αστέρα και κόκκινη στον Πάγκαλο.Εκτελεί ο Κρητικός και μπλοκάρει ο Καρανίκας που τον ψώνισε.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Στο 66' ατομική προσπάθεια και σουτ του Καρούση στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού, στο 68' πάλι ο Στρατούρης το 1-5.Στο 71' ο Κρητικός σουτάρει σώζει ο Καρανίκας προσωρινά και ο επερχόμενος Λ.Χριστόφορος σουτάρει για το 2-5, ενώ στο 78' ο ίδιος παίκτης πετυχαίνει το ωραιότερο γκολ του αγώνα με σουτ στο Γ της εστίας.Στο 80' ο Κατσιούλης ξανασκοράρει για το 3-6 και στο 89' ο Αλιπράντης με υπέροχη εκτέλεση φάουλ διαμορφώνει το τελικό 4-6.

Οι διαιτητές Ρούσσος Ι., Ρούσσος Γ. και Ρούσσος Β. νομίζω ότι χάρηκαν μαζί με τους παίκτες το παιχνίδι και δεν είχαν προβλήματα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ (Κένερ): Καπαρός (57' Πούλιος), Φυρίγγος, Μπελούκης Στ., Αλιπράντης, Ρούπας, Σάμιος Ν.(57' Μπελούκης Τ.), Αντιπαριώτης(46' Κρητικός), Χριστόφορος Λ., Χριστόφορος Χ., Σάμιος Κ., Ζουμής.

ΠΑΓΚΟΣ: Κεφάλας, Αλιπράντης Αλ., Χριστόφορος Π., Γεροχρήστος.

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ (Σπαής):  Καρανίκας, Πιτταράς, Δεγαίτας, Πετρόπουλος, Στρατούρης, Μοσχονάς, Κρητικός (51' λ.τρ. Πετράς), Καρούσης, Πάγκαλος, Κατσιούλης, Καραμπάτσης.

NAXOS KOZI

EISODOS MARMARA

STRAOYRIS

DSCN9964.JPG

 
Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares