Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016 19:57

Ανθρώπους σαν το Γαλανό τους θέλουμε κοντά μας!

Το ευχαριστώ τους στο μέλος της ΕΠΣ Κυκλάδων Μάριο Γαλανό στέλνουν, μέσω του αρχηγού της ομάδας Κυριάκου Μανουδάκη οι παίκτες του ΑΟ Σύρου.

Η αποστολή του ΑΟ Σύρου έτυχε της άψογης φιλοξενίας στο ταξίδι της την Σαντορίνη για τον αγώνα με τη Λάβα, πράγμα που οφείλετε, τόσο στη διοίκηση της Σαντορινιάς ομάδας, όσο και στης ενέργειες του μέλους της ΕΠΣ Κυκλάδων, Μάριου Γαλανού, ο οποίος είχε τονίσει πριν τον αγώνα ότι θα είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου, πράγμα που τελικά αποδείχτηκε και εμπράκτως.

Ο εμβληματικός αρχηγός σε επικοινωνία που είχαμε τόνισε:

«Εκ μέρους των συμπαικτών μου της διοίκησης και του Προέδρου μας  θέλω να εκφράσω τις βαθιές και δημόσιες ευχαριστίες μας στον Σαντορινιό Επιχειρηματία και άνθρωπο του αθλητισμού κ. Μάριο Γαλανό. Ο κ. Γαλανός δίδαξε σε όλους μας ποια είναι η φιλοξενία, καθώς βρέθηκε στο πλάι μας από την πρώτη στιγμή που φτάσαμε στο όμορφο νησί της Σαντορίνης. Ήταν ο άνθρωπος που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στάθηκε στο πλάι του τραυματία ποδοσφαιριστή μας Τσορτανίδη, ενώ ήταν αυτός που μας καλοδέχτηκε και μας παρείχε άψογη φιλοξενία, στην εντυπωσιακή επιχείρηση του, το Enigma Club. Τέτοιοι άνθρωποι κοσμούν τον χώρο του ποδοσφαίρου μας και τους θέλουμε κοντά μας… Τον ευχαριστούμε πολύ».

15152972_1734284573560067_286701256_o.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares