Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 21:53

Λάβα: Κ . Σουλτάνη σταματήστε τις χειρουργικές επεμβάσεις!

Με μία αιχμηρή ανακοίνωση η Λάβα διαμαρτύρεται για το γκολ που της ακυρώθηκε στον αγώνα με τον ΑΟ Σύρου από τον δεύτερο βοηθό κ. Αγγέλου και τους γενικούς χειρισμούς από τον Αρχιδιαιτητή κ. Σουλτάνη.

Η ομάδα της Σαντορίνης παραθέτει βίντεο σε υψηλή ανάλυση και φωτογραφίες, που δείχνουν ότι ο Γατσέλος είναι εντός αγωνιστικού χώρου την ώρα που στέλνει με το κεφάλι την μπάλα γκολ, το οποίο στη συνέχεια ακυρώθηκε από τον κ. Αγγέλου ως αουτ.

Σε μεγάλο μέρος της ανακοίνωσης, η Λάβα αναφέρετε στον Αρχιδιαιτητή κ. Σουλτάνη, κατά του οποίου καταλογίζει ακόμη και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «Χειρουργικές επεμβάσεις».

 Η ομάδα της Σαντορίνης, τονίζει ότι αναγνωρίζει τις ειλικρινείς και τίμιες προσπάθειες του Προέδρου της επιτροπής διαιτησίας κ. Παρούση, αλλά τον καλεί να δραστηριοποιηθεί για να μπει ένα τέλος στην εις βάρος της αδικία.

Ακόμη μια αγωνιστική τελείωσε στο πολύπαθο πρωτάθλημα μας. Κατα αρχας το ΔΣ της ομάδας μας θέλει να συγχαρεί τον ΑΟ Σύρου για τη νίκη του στον μεταξύ μας Σαββατιάτικο αγώνα και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να μειώσουμε την μεγάλη του νίκη.

Η Λάβα και η Σαντορίνη κατάφερε για ακόμη μία φορά να διαψεύσει όλων αυτών που προσπάθησαν να βάλουν φωτιά σε αυτό το παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος μας… Να μετατρέπουμε κάθε αγώνα σε γιορτή. Θεωρούμε υποχρέωση μας να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο να υποστηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας παρόλο την άσχημη εξέλιξη στο φινάλε του αγώνα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμάς.

Θα αποτελούσε μεγάλη ασέβεια προς τον κόσμο της ομάδας να μην κάναμε αναφορά στο τραγικό "ΛΑΘΟΣ" που έκανε ο δεύτερος βοηθός κ. Αγγέλου, ο οποίος στο 25΄ ακύρωσε καθαρότατο γκολ του ποδοσφαιριστή μας Βαγγέλη Γατσέλου, ως άουτ.

 Αναρωτιόμαστε, Αρχιδιαιτητής μας κ Σουλτάνης που είναι υπεύθυνος για τους ορισμούς δεν θεώρησε ότι στο παιχνίδι αυτό που θα έκρινε πολλά για τη συνέχεια θα έπρεπε να υπάρχει η αξιολογημένη τριάδα των διαιτητών μας;

Πως ο κ. Αγγέλου που κατέχει το αρνητικό ρεκόρ εις βάρος του ανακοινώσεις αποφασίστηκε να σηκώσει αυτό το βάρος;

Γιατί πέρυσι ο ίδιος άνθρωπος, αυτή την φορά ως Διαιτητής ορίστηκε να σφυρίξει τον αγώνα της ομάδας μας με τον Αγιαξ Σύρου, σφυρίζοντας ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος μας προκλητικά απο την σέντρα ;;

Σας ρωτάμε γιατι Κ Σουλτάνη, μεχρι που θέλετε πλέον να φτάσετε την κατάσταση;; Τι έχετε να πείτε στα μαθήματα που παραδίδετε κάθε εβδομάδα στους διαιτητές μετά την φωτο αυτή ;;

Δεν γνωρίζουμε αν είστε ικανοποιημένοι που θα βάλετε στο αρχείο σας ακόμη μία αρνητική ανακοίνωση όπως είναι αυτή, αλλά αυτό που γνωρίζουμε πολύ καλά είναι ότι παρακολουθώντας την φωτογραφία θα διαπιστώσετε ότι ο εν λόγω βοηθός στέρησε από την ομάδα μας και τον κόσμο της ένα καθαρότατο γκολ.

Ένα γκολ που ίσως αποδειχθεί το πιο σημαντικό της χρονιάς και ίσως θα είχε αλλάξει το αποτέλεσμα του αγώνα .

Αλήθεια  γιατί περιμένατε να τιμωρήσετε τον διαιτητή κ. Μαθιουδάκη μετά τον αγώνα της ομάδας μας με την Άνω Μερα ;;

Κ. Σουλτάνη η υπομονή μας εξαντλείτε, σταματήστε τις χειρουργικές σας επεμβάσεις .

Καλούμε τον πρόεδρο της διαιτησίας κ Παρούση με τις ειλικρινής και τίμιες προσπάθειες του να προστατεύσει την ομάδα μας και να βάλει ένα τέλος στις αδικίες που γίνονται εις βάρος μας.

Το ΔΣ της ομάδας μας

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares