×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 13:59

Παμμηλιακός κορυφής 1-0 τον ΠΑΣ Τήνου

Με πειστική εμφάνιση ο Παμμηλιακός  νίκησε χθες 1-0 τον ΠΑΣ Τήνου και αναρριχήθηκε ακόμα περισσότερο στον Βαθμολογικό πίνακα, αποδεικνύοντας ότι το -5 που κουβαλά τη φετινή σεζόν είναι το μόνο ρεαλιστικό εμπόδιο που τον χωρίζει από την κορυφή του ομίλου.

Ο Παμμηλιακός έκλεισε με μεγάλη νίκη το 2017


Οι Μηλιοί είχαν καλύτερη παρουσία στο γήπεδο, με τους Τηνιακούς να φαίνονται επηρεασμένοι από το δύσκολο πολύωρο ταξίδι, με την αργοπορημένη άφιξη του πλοίου να γίνεται η αιτία της εικοσάλεπτης καθυστέρησης στην έναρξη του.

Η στιγμή που καταγράφηκε ως «το παράξενο» του χθεσινού παιχνιδιού ήταν το πρόβλημα στο χρονόμετρο του διαιτητή Αγγέλου, ο οποίος σφύριξε ημίχρονο στο 32', αλλά αυτό προσωρινά, καθώς οι άνθρωποι των δύο ομάδων διόρθωσαν τον ρέφερι και όλα εξελίχθηκαν κανονικά, με τον ίδιο μάλιστα να έχει μία πολύ καλή διαιτησία στο παιχνίδι.

Το «0» ο Καμολίνος

Ένα πολύ όμορφο ματς ήταν αυτό μεταξύ των δύο ομάδων, με πολύ ποδοσφαιρικό χρόνο και χωρίς άσκοπες διακοπές. Στο 1ο ημίχρονο ο Παμμηλιακός έχασε πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ.

Στο 15' Σιδερης είχε σουτ αουτ από διαγώνια θέση ο Καμολίνος έδιωξε σε κόρνερ, από όπου κεφάλια του Ατανάσοφ, εξουδετέρωσε και πάλι εντυπωσιακά ο Τηνιακός γκολκίπερ.

Στο 27' και πλάι μετά απο κόρνερ, κεφάλια του Σίδερη κόπηκε πάνω στη γραμμή απο τους αμυνόμενους.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Μαυρογιάννης έφυγε μόνος του στην πλάτη της άμυνας, αλλά το πλασέ του δεν ήταν καλό και κατέληξε αουτ.

Ο ΠΑΣ Τήνου στο πρώτο ημίχρονο είχε περισσότερη κατοχή της μπάλα χωρίς όμως να μπορεί να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων, με εξαίρεση ένα σουτ άουτ μέσα από την περιοχή από τον Ξενόπουλο.

Ισορρόπησε

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και παίχτηκε όμορφο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες.

 Στο 70΄ ο Σίδερης σούταρε μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

 Στο 75΄, σε μια αναταραχή στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Ζαλώνης βγήκε σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Ανυφαντάκη, με τον έμπειρο πορτιέρο αν του λέει όχι και να αρνείται πεισματικά να δεχθεί κάποιο τέρμα, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε όλα τα παιχνίδια που έχει κάτσει κάτω από τα δοκάρια.

Στο 80΄ο ΠΑΣ Τήνου, απειλή και πάλι με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Φώσκολου, το οποίο και πάλι εξουδετέρωσε ο Ανυφαντάκης.

Και φτάνουμε στο 85, όπου έγινε η φάση που διαμόρφωσε το τελικό σκορ του αγώνα, όταν μετά από κόρνερ του Σοσόλι, ο Κυρίτσης έπιασε καρφωτή, άπιαστη κεφάλια που κατέληξε στα δίχτυα του Καμολίνου και διαμόρφωσε το 1-0 που έμεινε μέχρι το τέλος.

Θέλουμε περισσότερη στήριξη

Ο Παμμηλιακός, παρουσιάζει εξαιρετική εικόνα τη φετινή σεζόν και παραμένει αήττητος εδώ και αρκετούς μήνες. Ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Βαμβάκάρης, μιλώντας στο S.C., συνεχάρη, ευχήθηκε και ζήτησε μεγαλύτερη στήριξη: «Συγχαρητήρια γι αυτή τη μεγάλη νίκη σε όλα τα παιδιά και στο τεχνικό επιτελείο, συνεχίζουμε έτσι δυνατά. Οι κόποι μας των τελευταίων χρόνων αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς. Πραγματικά είναι κρίμα αυτή την προσπάθεια να την παρακολουθεί τόσο λίγος κόσμος. Του ευχαριστούμε που μας στηρίζουν και περιμένουμε περισσότερους κοντά μας το 2017. Εύχομαι στην οικογένεια του Παμμηλιακού και σε όλο τον κόσμο να έχει καλές γιορτές με υγεία και ευτυχισμένο το 2017».

Διαιτητής: Αγγέλου | Βοηθοί: Κουλακιώτης - Τερζάκης

Συνθέσεις

Παμμηλιακός (Μάλλης): Ανυφαντάκης, Ζούλιας, Λιβάνιος, Σίδερης, Κυρίτσης, Μπεκογιάννης (79΄ Ντόριζας), Μαυρογιάννης Α. (46΄ Σοσόλι Δ.), Ατανάσοφ, Σοσόλι Α., Σίδερης, Δρίλης (70’ Κρομμύδας).

Αναπληρωματικοί: Μαυρογιάννης Ε., Νάκας, Δερδελάκος, Μαυρογιάννης Γ.

ΠΑΣ Τήνου (Σουμπασάκος): Καμολίνος, Μυκονιάτης, Δενεκαριάς, Κελαδίτης, Βελαλόπουλος, Νάζος, Φώσκολος, Λειβαδάρης, Ξενόπουλος, Ζαλώνης, Βιδάλης.

Αναπληρωματικοί: Παγάνης, Ζιούλης, Παλαμάρης, Απέργης, Γιαννίτσης.

Η βαθμολογία

2016-12-19_1.jpg

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares