Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016 14:34

Μοστράτος: Να στηρίξουμε τα παιδιά

Οδεύουμε ολοταχώς προς την ολοκλήρωση του 2016 και σε λίγες μέρες μπαίνουμε στο 2017, όπου ποδοσφαιρικά θα ξεκινήσει όπως πάντα με τη συμμετοχή των Μικτών μας στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

syros RAOYZAIOS arxikaΗ συμμετοχή στις Μικτές μας ομάδες είναι θα λέγαμε η κορύφωση σε επίπεδο Κυκλάδων και ένα μεγάλο σκαλοπάτι για κάποιο παιδί που έχει ταλέντο και θέλει να τεστάρει τις δυνάμεις του σε πιο υψηλό επίπεδο.

Ο Προπονητής Γιώργος Μοστράτος, γνωρίζει πολύ καλά τα παραπάνω και με τη στήριξη της διοίκησης της ΕΠΣ Κυκλάδων έχει καταφέρει να κάνει άλματα προόδου, όσο αφορά τη προεπιλογή και την ολοκλήρωση όσο το δυνατών προπονητικών μονάδων, σε συχνά διαστήματα, πράγμα που τα προηγούμενα χρόνια ήταν άπιαστο όνειρο.

Ο ίδιος μιλώντας στο S.C. για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας ενόψει του τουρνουά δήλωσε την ικανοποίηση του και ζήτησε από όλους να είναι δίπλα στους αθλητές: «Παρά τις αντίξοες συνθήκες που συναντήσαμε, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Έδειξαν όλα ότι είναι σε ετοιμότητα για να συνεχίσουμε τις καλές παρουσίες στο τουρνουά. Πρέπει όλοι μας να είμαστε δίπλα τους και να τα στηρίξουμε στη δύσκολη αποστολή που έχουν».

Όσο αφορά τη δομή του φετινού τουρνουά και τα ρεπό που υπάρχουν ανάμεσα στους αγώνες, ο κ. Μοστράτος θεώρησε καλή την εφαρμογή του, ενώ χαρακτήρισε αρνητικό το γεγονός ότι φέτος θα πραγματοποιηθεί μόνο ένας γύρος: «θεωρώ ότι είναι πολύ καλό που υπάρχει ρεπό. Ούτε επαγγελματίες δεν είναι σε θέση να βγάλουν τόσα ματς, ποσό μάλλον τα παιδιά… Επίσης αρνητικό για μένα είναι ότι δεν υπήρξε πρώτη φάση. Μιλάμε για παιδιά και θα έπρεπε να μεριμνήσουν οι υπεύθυνοι ώστε να βρεθούν οι πόροι και να γίνουν οι αγώνες ώστε να το ευχαριστηθούν τα παιδιά ακόμα περισσότερο. Αυτό δεν έγινε και εμείς είμαστε αναγκασμένοι να συγκεντρωθούμε και προετοιμαστούμε για τους 4 αυτούς αγώνες που θα κρίνουν τον πρώτο».

Κλείνοντας ο Γιώργος Μοστράτος τόνισε ότι στόχος είναι να γίνει μία καλή πορεία: «Είμαστε αισιόδοξοι και ευελπιστούμε σε ανάλογη ανταγωνιστική πορεία όπως τις προηγούμενες χρονιές. Πάνω από όλα θέλουμε να το χαρούν τα παιδιά! Κλείνοντας εύχομαι καλές γιορτές με υγεία Αγάπη και αισιοδοξία σε όλο τον κόσμο».

THIRA ENIGMA

Φωτογραφίες από το φιλικό παιχνίδι  Μικτή – Αίαντας (Κ14)

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares