Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2017 19:19

Δεν τα κατάφεραν οι Nέοι, 0-2 από τη Λέσβο [Pics-Stats]

Σε ένα μέτριο παιχνίδι που κυριάρχησε η δύναμη, σε συνθήκες πολικού ψύχους η ομάδα των νέων Κυκλάδων ηττήθηκε με 0-2 από την αντίστοιχη της Λέσβου.

SYROS YPOSTHRIKTHS RAOYZAIOS

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς μεγάλες φάσεις, η ομάδα μας δεν εκμεταλλεύτηκε τον υπέρ της άνεμο και μόνο στα τελευταία λεπτά δημιούργησε κάποιες υποψίες ευκαιριών.

Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν στην μεσαία γραμμή με την Λέσβο πάντως να δείχνει ελαφρώς καλύτερη, χωρίς και εκείνη να φτάνει σε καθαρές φάσεις για γκολ.

Στην επανάληψη ο Δρακούλης στο 49' με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ με το αριστερό έβαλε την Λέσβο μπροστά στο σκορ.

Από εκεί και μετά η ομάδα του με καλή αγωνιστική πειθαρχία και αποτελεσματικές αμυντικές τοποθετήσεις δεν επέτρεπε στους Κυκλαδίτες να γίνουν επικίνδυνοι.

Στο τελευταίο δεκέλεπτο το ματς πήρε δραματική μορφή.

Στο 81΄ο Πρεβόλης πέρασε την μπάλα από τον γκολκίπερ αλλά αυτή πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στην ύστατη προσπάθεια για ισοφάριση η τύχη γύρισε την πλάτη στα παιδιά του Γ. Μοστράτου.

Συγκεκριμένα στο 87΄σε σέντρα από δεξιά και ενώ ο Πρεβόλης περίμενε ολομόναχος να την σπρώξει στα δίκτυα, παρενεβλήθη ο Λιέας που δεν είχε δει τον συμπαίκτη του και άθελα του του πήρε την μπουκιά από το στόμα και στην αντεπίθεση ο Πλουμής περνώντας και τον τερματοφύλακα τελείωσε το ματς, κάνοντας το 0-2.

Να σημειώσουμε τις δύο αναγκαστικές, λόγω τραυματισμών αλλαγές της ομάδας μας.

THIRA ENIGMA

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ: Ψύλλιας, Βαρθαλίτης ( 46' Μπομπάι), Κοτσιπετσίδης, Σέργης, Βουτσίνος (71' λ.τ. Δριμάλας), Γκιόκα, Στεφανόπουλος, Κάνιουρας, Λιέας, Κωνσταντινίδης (46' λ.τ Πρίντεζης), Πρεβόλης.

ΠΑΓΚΟΣ: Σαρρής, Μανδηλαράς, Κατσικαλάκης, Μαρουδιάς.

ΛΕΣΒΟΣ: Τσούκας, Καπετάνιος, Ντέμο, Πατράκης, Μαμουλέλλης, Σαντορινιός, Ασβεστάς (75' Κατσακούλης), Ευαγγελέλλης, Πλουμής ( 90' Δασκαλόπουλος), Δρακούλης, Νομίδης ( 88' Σαμιώτης).

ΠΑΓΚΟΣ: Βερλάκου, Χατζηαθανασίου, Πολύζος, Χλέτσος

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το Live Score

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares