Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017 12:37

«Φάουλ» της ΕΠΟ: Κατάργησε τις Περιφερειακές Ομάδες

Μόνο ως πισωγύρισμα μπορεί να θεωρηθεί η άστοχη απόφαση της ΕΠΟ να καταργήσει τις Περιφερειακές Ομάδες.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πήρε μία απόφαση που δεν μπορεί να εξηγηθεί, καθώς επιστρέφει το καθεστώς της 2ης φάσης του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων σε καθεστώς που επικρατούσε πριν πάρα πολλά χρόνια.

Τι σημαίνει αυτό; Οι πρωταθλητές κάθε ομίλου θα παίζουν μεταξύ τους σε μονούς αγώνες, καταργώντας τις Περιφερειακές ομάδες, όπου ο προπονητής της πρώτης στη βαθμολογίας ομάδας είχε την ευχέρεια να συγκροτήσει μία ομάδα με τους καλύτερους παίκτες του ομίλου.

Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά του 7ου ομίλου που ξεχώρισαν και όπου συμμετείχε και η ΕΠΣ Κυκλάδων δε θα συνεχίσουν στην Περιφερειακή Ομάδα όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Ταλέντα που «έβγαλαν μάτια» με την απόδοση τους θα κάτσουν σπίτι τους λόγω μία τόσο άστοχης απόφασης που μόνο σε πονηρές σκέψεις βάζει σε κάποιον!

Βλέπετε, μετά την θέσπιση των Περιφερειακών μας ομάδων, Οι Περιφέρεια Αιγαίου είχε κάνει μεγάλες πορείες και είχε αφήσει έξω από τον θεσμό Περιφερειακές ομάδες που θεωρούνταν φαβορί!

Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αντιδράσεις για αυτή την απόφαση έχουν ήδη ξεσηκώσει αντιδράσεις και εξετάζεται η  επαναφορά του συστήματος όπως είχε τα τελευταία χρόνια.

Για την ιστορία οι πρώτες ομάδες του 7ου ομίλου που είναι η Λέσβος στους Νέους και τα Δωδεκάνησα στους Παίδες θα αντιμετωπίσουν την ΕΠΣ Ηρακλείου που έχει κατακτήσει την πρωτιά στο 8ο όμιλο της Κρήτης. Οι αγώνες θα γίνουν σε ουδέτερη έδρα και θα είναι μονοί.

Σε περίπτωση πρόκρισης οι Μικτές θα αντιμετωπίσουν τον νικητή την  πρωταθλήτρια του 3ου ομίλου η του 4ου ομίλου.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares