Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2017 14:01

Καταγγελία Καφτηράνη για παράτυπες αποφάσεις και αναβολές αγώνων

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο» κ. Χρήστος Καφτηράνης με ανακοίνωση του, σχολιάζει καυστικά την αναβολή του αγώνα Πανσιφναϊκός – Σύρος 2002, ενώ παράλληλα καταγγέλλει ότι γίνονται συνεδριάσεις χωρίς να υπάρχει απαρτία και λαμβάνονται αποφάσεις από μη εκλεγμένα μέλη.

Αναλυτικά τα όσα λέει ο κ. Καφτηράνης

Άλλη μια συνεδρίαση ΔΣ χωρίς απαρτία. Δεν είναι η πρώτη φορά. Είναι πρωτόγνωρη η λειτουργιά της ΕΠΣ.

Μπορεί να έχουμε γίνει βαρετοί αλλά η αλήθεια είναι μια και έχουμε υποχρέωση στα σωματεία να την επαναλαμβάνουμε συνεχώς... Ελπίζουμε κάποια στιγμή να ακούσει κάποιος ... Η ΕΠΣ, είτε αρέσει , είτε δεν αρέσει λειτουργεί στον αυτόματο!!! Οι αποφάσεις είναι αποτέλεσμα από ενέργειες μη εκλεγμένων στο ΔΣ.!!! Στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο τα έχουμε δει όλα!!!

Τελευταία μάθαμε... Όχι ότι δεν το περιμέναμε... Νέες μεθόδους ορισμών και αναβολών αγώνων!!! Είδαμε και αναβολή αγώνα εν πλω!!! Όλοι γνωρίζαμε τις δύσκολες καιρικές συνθήκες για το Σ/Κ και παρότι οι ομάδες είχαν ζητήσει αναβολή των αγώνων ... οι αγώνες ορίστηκαν κανονικά.

Ρωτούμε ... γιατί έπρεπε να ταλαιπωρηθούν ποδοσφαιριστές και παράγοντες ομάδων όταν μάλιστα δεν υπάρχει και πίεση χρόνου;;;;;  Ποιος είναι αυτός η αυτοί που ανεύθυνα αποφασίζουν και '"παίζουν" και στέλνουν μικρά παιδιά να ταλαιπωρούνται;;;;

Η ΕΠΣ, κύριοι , πρέπει να σταθεί ισότιμα και αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλουν παράγοντες και ποδοσφαιριστές .. ώστε να ολοκληρωθούν με επιτυχία τα πρωταθλήματα. Ούτως η άλλως είναι δύσκολη η προσπάθεια τους , ας μην τη δυσκολεύουν και οι ενέργειες της ΕΠΣ.!!!

Η ΕΠΣ πρέπει να λύνει και όχι να δημιουργεί προβλήματα!!!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares