Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2017 01:00

Νίκη - ανάσα για τον Πανθηραϊκό

Αυτό το παιχνίδι δεν θα το έχανε με τίποτα και το απέδειξε μέσα στο γήπεδο ο Πανθηραϊκός που πήρε μία σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στον Ηλυσιακό, στον αγώνα που έγινε χθες στο γήπεδο των Φηρών.

Οι παίκτες του Μανώλη Παπαματθαιάκη μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι να βάλουν στοπ στις βαθμολογικές απώλειες, επέβαλαν το ρυθμό τους από το ξεκίνημα του αγώνα και σκόραραν στο 4′ με τον Γιόνδη να πιάνει καρφωτή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Καλαγκάνη.

Ο Γιόνδης ήταν ανίκητος χθες και στο 20′ μετά από σέντρα του Ζώνα, με κεφαλιά και πάλι νίκησε την άμυνα του Ηλυσιακού και τον Σηφάκη κάνοντας το 2-0.

Ο Ηλυσιακός μπήκε δυνατά στην επανάληψη, είχε ένα γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο 63’ και τελικά  κατάφερε να μειώσει με τον Μπίρη στο 65′ να πετυχαίνει ένα καταπληκτικό τέρμα με μακρινό σουτ που κατέληξε στα δίχτυα του Ζωντού.

Αυτή η νίκη δίνει βαθμολογική ανάσα στον Πανθηραϊκό, που κέρδισε θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα και πλέον μπορεί να αγωνίζεται με λιγότερο άγχος.

 Διαιτητές: Ντουμιτρέσκου, Κεφαλιάκος-Βογατζηδάκης (Πειραιά)

Πανθηραϊκός (Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Πέκα, Λούκα, Σαββίδης, Μπακάλης, Φύτρος (90’ Συνολάκης), Λαζαρίδης (83’Μυρθιανός), Ζώνας (75΄Κρίτσας), Γιόνδης.

Αναπληρωματικοί: Μπαμπανιώτης, Αγοραστός, Ματσιώτας, Δρόσος.

Ηλυσιακός (Ρίζος): Σηφάκης, Γραμματίκας, Πιπίνης, Ντούμπερετ, Μπίρης, Αμανατίδης, Ξαγοράρης, Κούντου, Ιωάννου, Μάπτσα, Κάλφας.

Αναπληρωματικοί: Ρόπας, Φλέγκας, Τσίνιας, Κοντοπιδης, Στρίγγας, Σαμιώτης, Θαναμπάκης.

Αποτελέσματα και βαθμολογία

2017-03-06_1.jpg

2017-03-06.jpg

Το Live Score

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares