Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 19:35

Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας του Περιστεριώνα

2017 και άλλη μια μπασκετική χρονιά για τον Περιστεριώνα Τήνου είναι επιτυχημένη (πρόκριση σε Final Four για Κορασίδες, Παίδες και φυσικά για το εφηβικό που κατέκτησε μάλιστα και την τρίτη θέση, στον ίδιο δρόμο βαδίζει και το ανδρικό τμήμα).

Το ίδιο έγινε και πέρυσι αλλά και πρόπερσι. Αλήθεια ποιο είναι το συστατικό της επιτυχίας;

Θα προσπαθήσουμε να το αναλύσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται. Πρώτο σημαντικό στοιχείο, οικογένεια, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και οι παίκτες είναι κυριολεκτικά μια οικογένεια αρκεί μόνο μια μέρα μαζί τους για να το διαπιστώσει κάποιος. Δεύτερος παράγοντας, δουλειά, η συνεχή δουλειά τόσο του Αντώνη Βιδάλη ( Παιδικό, Εφηβικό, Ανδρικό) όσο και του Παναγιώτη Σιώτη (Κορασίδες) δείχνουν μέρα με την μέρα τα αποτελέσματα μέσα στο παρκέ. Τρίτο στοιχείο, έδρα, δεν είναι μυστικό πως η ομάδα από τότε που πήγε στο Κλειστό Γυμναστήριο μετράει μόνο επιτυχίες, μετάλλια και σημαντικές διοργανώσεις αναμφισβήτητα ήταν ένα όνειρο πολλών παιδιών που άργησε αλλά έγινε πραγματικότητα. Τέταρτο και σημαντικό στοιχείο, Σεβασμός, στην ομάδα πάνω απ' όλα έχει ο σεβασμός τόσο στον αντίπαλο όσο και στην εξωτερική ζωή. Όπως είχε πει και ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Βιδάλης, «Πρώτα θέλουμε να φτιάξουμε σωστά τα παιδιά να τα μάθουμε να σέβονται και μετά οι επιτυχίες θα έρθουν». 

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ
Όντως, μπορεί μόνο ένα γήπεδο 500 θέσεων να χωρέσει την δίψα που δείχνουν οι φίλαθλοι της ομάδας. Πως γίνεται το "Τήνια 1895" να δείχνει τόσο μικρό όταν παίζει ο Περιστεριώνας με οποιοδήποτε αντίπαλο σωματείο; Η απάντηση είναι απλή, η ομάδα κέρδισε αυτό που έλειπε από τους Τηνιακούς, το ενδιαφέρον για το μπάσκετ. Ένα στοίχημα που κερδήθηκε τόσο από διοίκηση όσο και από τεχνικό επιτελείο.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΠΡΟ
Οι παίκτες φεύγουν μα η ομάδα μένει, είχε πει στην τελευταία του συνέντευξη ο μεγάλος Δημήτρης Διαμαντίδης, αυτό ισχύει και για τον Περιστεριώνα. Η μια φουρνιά παικτών διαδέχεται την άλλη με σωστό πρόγραμμα σεβασμό στο παιδί και στον αντίπαλο ο Περιστεριώνα μπορεί να γίνει η πιο δυνατή ομάδα στις Κυκλάδες, γήπεδο έχει, κόσμο έχει, γιατί όχι; 

Πηγή: tinostoday.gr

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ
Βαγγέλης Ζαλώνης

Ενημέρωση για το νησί της Τήνου

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares