Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 14:42

Η ώρα της Φιέστας έφτασε...

Στο επιστέγασμα μίας σπουδαίας χρονιάς ο ΑΟ Σύρου γιορτάζει τη κατάκτηση του νταμπλ και θέλει όλους τους Συριανούς δίπλα του, καθώς μετά από πολλά χρόνια η πρωτεύουσα των Κυκλάδων θα εκπροσωπηθεί στη παραπάνω κατηγορία.

Η ώρα της φιέστας λοιπόν έφτασε... Το Σάββατο, στις 17:00 στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος απέναντι στην Άνω Μερά, ο ΑΟ Σύρου και συγκεκριμένα η διοίκηση, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο θα παρουσιάσουν στον κόσμο της ομάδας τις δύο κούπες που δίκαια κατάκτησαν. 

Δεν θα πρέπει να λείψει κανείς... Το κάλεσμα του ΑΟΣ:

«Ελάτε να γιορτάσουμε την κατάκτηση του νταμπλ από τον Α.Ο. Σύρου

Το ταξίδι έφτασε στο τέλος του και στον προορισμό που είχαμε θέσει από την αρχή! Ο Α.Ο. Σύρου κατέκτησε πρωτάθλημα, κύπελλο και την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική!

Ολοκληρώνεται μια απόλυτα πετυχημένη σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας αποδείξαμε ότι πανάξια και δίκαια φτάσαμε στην κατάκτηση του νταμπλ. Ένα μεγάλο κομμάτι αυτής της επιτυχίας ανήκει στον υπέροχο κόσμο της Σύρου, που στήριξε, ακόμα και κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες, την ομάδα.

Στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος λοιπόν με την Άνω Μερά, το Σάββατο, σας θέλουμε όλους κοντά μας. Να πανηγυρίσουμε μαζί και να γιορτάσουμε την άνοδό μας στη Γ’ Εθνική. Να χειροκροτήσουμε τους παίκτες και τους προπονητές του ΑΟΣ, που έγραψαν άλλη μια ένδοξη σελίδα στην πλούσια ιστορία της ομάδας.

Το απόγευμα (5 μ.μ.) του Σαββάτου σάς περιμένουμε στο ιστορικό γήπεδο της Ερμούπολης για τη φιέστα που θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά! Ραντεβού στο γήπεδο λοιπόν…».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares