Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 22:39

Θα είμαστε αρωγοί για ένα καλύτερο και υγιές Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο

Τα συγχαρητήρια του προς τον ΑΟ Σύρου που συνοδεύονται για ακόμη μία φορά με αιχμές κατά της λειτουργίας της ΕΠΣ Κυκλάδων, εξέφρασε με ανακοίνωση - επιστολή ο επικεφαλής του συνδυασμού ''Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο'' κ. Χρήστος Καφτηράνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επειδή πολλοί μας ρωτούν, γιατί δεν παρευρεθήκαμε στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος ...όπου έγινε, τελικά, και η απονομή πρωταθλήματος στον ΑΟ Σύρου, απαντούμε ότι: Κανένας δεν μας ενημέρωσε ότι θα γίνει και η απονομή.

Η ΕΠΣ όπως σας ενημέρωσα έχει να συνεδριάσει από το Δεκέμβρη. Είδατε εσείς καμιά ανακοίνωση της ΕΠΣ ότι θα γίνει η απονομή κατάκτησης του Πρωταθλήματος;;;; Όλα κύριοι συνεχίζει η ΕΠΣ να τα αποφασίζει στο πόδι σε κάποια καφέ της Πλατείας Μιαούλη και όχι στα ΔΣ όπως έπρεπε να γίνεται!!!

Σε λίγο δυστυχώς θα κλείσουν δυο χρόνια θητείας στο ΔΣ της ΕΠΣ και ακόμα δεν έμαθαν...... ειδάλλως δεν εξηγείται η συνεχόμενη "προεδρική" εμπλοκή προσώπων που δεν είναι εκλεγμένα και μάλιστα αυτών που είναι κατηγορούμενοι, για την ίδια υπόθεση που κάποιοι άλλοι αν και εκλεγμένοι, αναγκάστηκαν, παραιτήθηκαν!!!!

Αυτό που διαδραματίζεται στην ΕΠΣ Κυκλάδων δεν έχει προηγούμενο!!!! Και σε αυτό επιμένω και ενημερώνω έχουμε όλοι μερίδιο ευθύνης...... συμπεριλαμβανομένων και των Σωματείων!!!!

Εν πάσει παριπτώσει το πρωτάθλημα , παρά τις πάμπολλες καταγγελίες και ανακοινώσεις εναντίον της ΕΠΣ από Σωματεία , τελείωσε!!!

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πρωταθλητή ΑΟ Σύρου και του ευχόμαστε καλή πορεία στη Γ΄ Εθνική κατηγορία!!!

Κυρίως, όμως θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες μας που ξεπέρασαν τις πολλές και αντίξοες συνθήκες με αποτέλεσμα να φέρουν εις πέρας ένα πολύ και αξιέπαινο αθλητικό και κοινωνικό έργο.

Συγχαρητήρια , επομένως , σε όλους και σε όλες που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια των Σωματείων μας!!!.

Εμείς δηλώνουμε παρόντες!!! Θα είμαστε κοντά σε όποια προσπάθεια γίνεται για ένα καλύτερο και υγιές Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο!!!!

Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο

Χρήστος Καφτηράνης

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares