Κυριακή, 09 Απριλίου 2017 20:47

Η Τήνος πανηγυρίζει...

Σε έναν τελικό «Γιορτή του ποδοσφαίρου» ο ΠΑΣ Τήνου παίρνοντας τεράστια δύναμη από τον κόσμο του που κατέκλυσε το γήπεδο, κατάφερε να επικρατήσει του Αστέρα Τραγαίας με 1-0 και να στεφθεί πρωταθλητής της Β΄κατηγορίας.

Η ομάδα της Τήνου προηγήθηκε στο 35' με πέναλτι του Βιδάλη και με σωστή τακτική στην επανάληψη κράτησε μακριά τους επιθετικούς του Αστέρα, με τους ναξιώτες να έχουν καλά διαστήματα κυρίως στο πρώτο μέρος, αλλά να υστερούν στη δημιουργία με αποτέλεσμα να μη σκοράρουν.

output oorPw5ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ

 Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά ο Αστέρας φούλαρε και με δύο εκτελέσεις φάουλ προσπάθησε να προηγηθεί εκείνος. Στο πρώτο στο 13' ο Καμολίνος έβγαλε εντυπωσιακά του σουτ του Λυμπερτά και στο 18΄ο Μαρούλης πάνω από την γραμμή σημάδεψε το τείχος.

Γενικά στο διάστημα αυτό η επιθετική γραμμή του Αστέρα ήταν πολύ επικίνδυνη. 

Ο ΠΑΣ Τήνου αντέδρασε μετά το 25΄και αφού ο Κατσούλης έκοψε ένα γύρισμα του Μεμάι, φτάσαμε στο 35΄που ο Βελαλόπουλος έπεσε στην περιοχή από άτσαλο μαρκάρισμα του Αγγελή και ο Βιδάλης ευστόχησε στο πέναλτι για το 1-0,που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, παρά την θεαματική ενέργεια του Λυμπερτέ στο 44' που με το κτύπημα του σκορπιού προσπάθησε να σκοράρει.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Αστέρας μπήκε πιεστικός αλλά μετά το 60΄ο ΠΑΣ Τήνου έφερε το ματς εκεί που ήθελε και κινδύνευσε άμεσα μόνο στο 64΄όταν ο Δενδρινός πλάσαρε και απέκρουσε ο Καμολίνος.Αρκετά επικίνδυνα φάουλ περιφερειακά της περιοχής δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΣ Τήνου αντίθετα έβγαινε στην αντεπίθεση και έχασε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ.

Τελικά και ενώ ο κόσμος προς το τέλος που οι ομάδες κουράστηκαν «έσπρωξε» την ομάδα με τις φωνές και τα συνθήματα του, ο ΠΑΣ Τήνου που κλείνει την χρονιά με μία μόνο ήττα στην Μήλο, ανάγκασε τον Αστέρα Τραγαίας στη δική του πρώτη ήττα της χρονιάς και στέφθηκε πρωταθλητής.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Όταν οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει ο τελικός να γίνει στη Τήνο, τότε όλοι τους είχαμε δώσει τα εύσημα. Τελικά το απέδειξαν και στην πράξη, καθώς τόσο οι Τηνιακοί, όσο και οι ναξιώτες συνέβαλαν ώστε να παρακολουθήσουμε μία ποδοσφαιρική γιορτή, παραμερίζοντας το αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αστέρας Τραγαίας έχει πλέον  μπει σε μία νέα τροχιά, καθώς σήμερα κατόρθωσε να διοργανώσει μία άκρως επιτυχημένη εκδρομή στο νησί της «Μεγαλόχαρης», δείχνοντας ότι έχει κόσμο που εκτιμά τις προσπάθειες που γίνονται από τη διοίκηση.

Συγχαρητήρια και στον δήμο Τήνου, που εκπροσωπήθηκε στον τελικό από τον ίδιο τον δήμαρχο κ. Σίμο Ορφανό και την υπεύθυνη αθλητισμού κα. Αλιμόνου Ευγενία και αμέσως μετά παρέθεσε γεύμα στις δύο ομάδες.

Για την διοίκηση του ΠΑΣ Τήνου, ότι και να πεις είναι λίγο. Απλά το μόνο που θα πω είναι ότι τέτοιοι άνθρωποι είναι απαραίτητοι στο ποδόσφαιρο μας.

Με την ευκαιρία τους ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, όπως και τον Αστέρα Τραγαίας για τις όποιες διευκολύνσεις μας παρείχε.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στον τελικό επίσης της ΕΠΣ Κυκλάδων εκπροσώπησε ο πρόεδρος κ. Ειρηναίος Φρέρης, όπως και οι: Δημοτικοί σύμβουλοι, Τζες Γιώργος, Ιάκωβος Απέργης, ο πολιτευτής με την ΝΔ κ. Φόρτωμας Φίλιππος και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου  Στενής κ. Ζαλώνης Στέφανος.

Διαιτήτευσαν οι Καλόγερας, Καλορογιάννης και Κουκά.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ (Σουμπασάκος): Καμολίνος, Μεμάι (92' Βίδος), Γιαννησόπουλος, Αρμακόλας, Λειβαδάρης Π., Νάζος,  Φώσκολος, Βελαλόπουλος, Ξενόπουλος Ν., ( 87΄Δενεκαριάς), Ζαλώνης, Βιδάλης Α.( 59΄ Δαρμής).

Αναπληρωματικοί: Λειβαδάρης Γ., Ξενόπουλος Γ., Βιδάλης Α., Απέργης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ (Βασαλάκης): Πόλια, Πενίκου, Μαράκης, Κατσούλης, Χαβδούλας, Μαιτός, Αγγελής, Μαρούλης ( 70' Λεγάκης), Επταήμερος, Δενδρινός, Λυμπερτάς ( 57' Πιταράς).

Αναπληρωματικοί: Βεκρής, Σφυρόερας, Δεγαίτας, Κιόσκου, Παραράς.

PANIGIRISMOS PROTATHLIMA 1

Ολόκληρο το παιχνίδι

Το Live Score

 

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares