Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2011 00:49

Α.Ο.ΜΥΚΟΝΟΥ: Λαβωμένη στον τελικό η ομάδα παίδων

AO_MIKONOU_PAIDES

Μπορεί όλοι στο στρατόπεδο του Α.Ο. Μυκόνου να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την πρόκριση της ομάδας παίδων στον τελικό του πρωταθλήματος, υπάρχει όμως προβληματισμός για τις απουσίες.

Γεμάτο απουσιολόγιο

Τρία σημαντικά στελέχη της ομάδας δεν θα καταφέρουν να δώσουν το παρόν στον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό Σύρου. Ο λόγος για τον επιθετικό Α. Πουλακάκη που υπέστη θλάση, τον μέσο Α. Νάζο που είναι εκτός λόγω διαστρέμματος Β΄ βαθμού και του μπακ Ν. Κλειδωνάρη που υποφέρει από διάστρεμμα Α΄ βαθμού.

Με προπαίδες και αισιοδοξία

Μπορεί οι απουσίες να είναι σημαντικές και κομβικές, μπορεί όλοι να σκέφτονται την κακοτυχία, μπορεί η αποστολή να συμπληρωθεί με παιδιά από το προπαιδικό του συλλόγου, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί την αισιοδοξία που επικρατεί στις τάξεις των παιχτών και της διοίκησης για την κατάκτηση του τίτλου.

Κάθε άλλο, καθώς αισιοδοξία υπάρχει και μάλιστα μεγάλη, ότι ο Α.Ο. Μυκόνου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων, την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυκλάδων στους άνδρες θα φέρει μια ακόμα κούπα στο νησί, αυτή του πρωταθλήματος παίδων.

Υφαντίδης Γεώργιος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares