Τρίτη, 09 Μαΐου 2017 00:49

Βασάλος: Θα είμαι πάντα δίπλα σας!

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα U14 της ΕΠΣ Κυκλάδων έληξαν με την ομάδα του Άγιαξ Σύρου να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση.

Ο coach Μιχάλης Βασάλος έστειλε το δικό του μήνυμα στους αθλητές του:

Μία ακόμη αγωνιστική περίοδος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων έφτασε στο τέλος, με την ομάδα μας πιστή στην συμμετοχή της στο Final4 και στον τελικό του πρωταθλήματος.

Το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι αυτό που θέλαμε, αφού ο Ajax Σύρου δεν συμβιβάζεται μόνο με συμμετοχή σε τελικούς, αλλά και με τις κατακτήσεις των τροπαίων.

Εσείς ξέρετε πόσο δύσκολη ήταν η φετινή χρονιά και τώρα που τελειώνει, μπορώ να πω σε όλους ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ, που καταφέρατε να φτάσετε ως το τέλος για ακόμη μια φορά!

Επιπλέον ένα τεράστιο Μπράβο, για το ήθος που δείξατε και πήγατε κοντά, να δώσετε το χειροκρότημα στην ομάδα της Νάξου που στέφθηκε πρωταθλήτρια ομάδα.

Θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στις σχολικές εξετάσεις, στις εξετάσεις των Ξενόγλωσσων πτυχίων που ακολουθούν και θέλω να δώσετε και εκεί τα δυνατά σας.

Μην τα βάζετε ποτέ κάτω!

Όποια εμπόδια ή στεναχώριες εμφανίζονται μπροστά σας να δουλεύετε ακόμα πιο πολύ ώστε να είστε έτοιμοι την επόμενη φορά!

Να θυμάστε ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας!

Ο προπονητής σας Βασάλος Μιχάλης

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares