×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 03 Ιουνίου 2017 13:27

Εκλογές "γιοκ" και στο βάθος.. υπερ- ήρωες

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανναξιακός ΑΟΝ κάνει λόγο για τη μη πραγματοποίηση των εκλογών λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος υποβολής υποψηφιοτήτων.  Για «καουμπόηδες» που αναμένουν να.. κολυμπήσει στη λάσπη ο σύλλογος και αμέσως μετά να εμφανιστούν σαν υπερ-ήρωες κάνει λόγο το Sportcyclades.gr.

Δεν πέρασε καν ένα εικοσιτετράωρο από τη στιγμή που αναφέραμε πως η λίστα με τους υποψηφίους για το νέο ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ παραμένει ένα λευκό χαρτί. Ο σύλλογος με συνοπτικές διαδικασίες το επιβεβαίωσε:

Ανακοίνωση για τις εκλογές του Πανναξικού ΑΟΝ

Ανακοίνωση για την μη πραγματοποίηση της εκλογικής διαδικασίας για την δημιουργία νέου διοικητικού συμβουλίου στον Πανναξιακό Αθλητικό Όμιλο Νάξου.

Ο σύλλογός μας ανακοινώνει ότι οι εκλογές, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου, που ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν αύριο Κυριακή 4 Ιουνίου δε θα πραγματοποιηθούν, λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος υποβολής υποψηφιοτήτων.

Το απερχόμενο Δ.Σ. του συλλόγου θα συνεδριάσει για να αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειες, βάσει των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου.

Ξέρουν τι κάνουν

Δεν θα μακρηγορήσω. Άλλωστε το έχω αναφέρει και στο παρελθόν σε εκτενέστερα ρεπορτάζ. Θα είμαι σαφής, εκφέροντας απλά την άποψή μου.

Δύο ενδεχόμενα πιστεύω υπάρχουν σαν σενάριο από εδώ και στο εξής, με το δεύτερο να είναι και το επικρατέστερο:

1) Η ομάδα να πάει Πρωτοδικείο και από εκεί να οριστεί το μέλλον της. (το φυσιολογικό)

2) Να εμφανιστούν ενδιαφερόμενοι,  όταν πλέον ο Πανναξιακός ΑΟΝ είναι στα πρόθυρα για το ύστατο χαίρε, σαν υπερ-ήρωες, με συμπληρωμένο τον αριθμό των υποψηφιοτήτων, με έτοιμη πρόταση και το ανάλογο ποσό που χρειάζεται, έτσι ώστε ο σύλλογος να μπορέσει να πορευθεί. Κάτι δηλαδή σαν τους.. καουμπόηδες ρετρό της εποχής. 

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares