×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011 15:55

Σύνοψη 2010-11 – Ευχαριστίες

live_score_sport

Το αγαπημένο σας  πλέον αθλητικό site , έκλεισε μια αθλητική περίοδο με αρκετές ειδήσεις, με  3987 αναρτήσεις

 καλύπτοντας τα αθλητικά γεγονότα των νησιών μας, αλλά και με μεγάλη αναγνωσιμότητα μιας και η ημερήσια βάση του, κυμαίνεται από τις 15.000 ID έως και τις 25.000 ID!

Φυσικά όλο αυτό το αποτέλεσμα δεν ανήκει μόνο στον Σπύρο και στον Δημήτρη αλλά κυρίως στην  βοήθεια των 32 συνεργατών μας,  που βρίσκονται ακροβολισμένοι  σε όλα τα Κυκλαδίτικα νησιά,  και είναι ανεκτίμητη!. Με άρθρα και φωτορεπορτάζ, προσπαθούμε  να καλύψουμε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός,  με γνώμονα, την ανάδειξη του αθλητισμού και των ατόμων που την υπηρετούν με αγάπη και ζήλο, αλλά και την προβολή των σωματείων μας, τα οποία  θεωρούμε ότι είναι πηγές πολιτισμού και άθλησης στις περιοχές που δραστηριοποιούνται,  για όλους, μικρούς και μεγάλους!.

Μέσα από αυτό το άρθρο λοιπόν,  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν για τη δική σας άμεση και γρήγορη ενημέρωση  όσο ποιο αμερόληπτα γίνεται  αλλά και όσο επαγγελματικά μπορούσαμε, μιας και σχεδόν όλη η ομάδα του sport Cyclades είμαστε ερασιτέχνες αθλητικογράφοι.

Ποιοι είναι οι συνεργάτες μας

Σας  παρουσιάζω την ομάδα μας

Από την Αμοργό:

Ο Σταύρος Λυβιάκης και ο Νίκος Πορτοκάλης

Από την Άνδρο:

Ο Καλογεράς Νίκος

Από την Θήρα:

Ο Μπάμπης Καμπουράκης και ο Θωμάς Πάνου.

Από την Ίο:

Η Ηρώ Μαλλιαρού

Από τα Κουφονήσια:

Ο Παναγιώτης Φωστιέρης

Από τη Μήλο:

Ο Τάσος Βενιζέλος και ο Μάνος ΤΤερζάκης

Από Μύκονο:

Ο Θέμης και Αντώνης Μιχαήλ και ο Γιώργος Υφαντίδης.

Από Νάξο:

Ο Γιώργος Γιαννάκης, ο Νικόδημος Λιανός, ο Κώστας Συμεόνογλου και ο Μιχάλης Γρατσίας.

Από Πάρο:

Ο Αλιπράντης Φραγκίσκος, η Μαρία Περαντινού, ο Μιχάλης Παπαδάκης και ο Βαγγέλης Ρούσσος.

Από Σίφνο:

Ο Βασάλος Χρήστος

Από Σέριφο:

Ο Βαγγέλης Λιβάνιος

Από Σύρο:

Οι Δημήτρης Βαμβακάρης, Στάθης Τελώνης και ο Γιάννης Σιγάλας

Από την Τήνο:

Οι Φραγκίσκος Λούβαρης, Ζαλώνης Γιάννης και Ζώταλης Γιώργος

Και από Φολέγανδρο:

Ο Χρήστος Βενιανάκης

Η οικογένεια του Sport Cyclades αναμένετε να επεκταθεί στα υπόλοιπα νησιά μας, αλλά και να εμπλουτιστεί στα ήδη υπάρχοντα.

Τι πετύχαμε!

  • Πετύχαμε να βοηθήσουμε αναδεικνύοντας σε μεγάλο βαθμό, τα προβλήματα των σωματεία μας.
  • Προβάλαμε τις προσπάθειες των σωματείων μας αλλά και των πρωταγωνιστών, εντός και εκτός του νομού μας (25% των επισκεπτών του SC, είναι εκτός Κυκλάδων).
  • Αλλά πιστεύω ότι το βασικότερο όλων αυτών είναι ότι έχουμε γίνει μια μεγάλη παρέα που μας ενώνει η αγάπη για τον τοπικό ερασιτεχνικό αθλητισμό!

Το μέλλον μας!

Για το μέλλον μας πιστεύω ότι θα προσπαθούμε να γίνουμε όλο και καλύτεροι αρκεί να υπάρχει βοήθεια μιας και το εγχείρημα αυτό, κοστίζει  πολύ χρήμα και πολύ χρόνο!

Συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές!

Πέρα από τη δική μας ομάδα, αξίζουν συγχαρητήρια στους πραγματικούς πρωταγωνιστές των αθλητικών δρώμενων που είναι οι διοργανωτές των γεγονότων, παράγοντες σωματείων και φυσικά οι αθλητές καθώς και όσοι συμβάλουν (χορηγοί, μέλη και απλοί φίλαθλοι) στην ύπαρξη του Κυκλαδικού αθλητισμού.

Συγγνώμη σε όσους στενοχωρήσαμε!

Σίγουρα τα άρθρα μας δεν είχαν την υποστήριξη όλων, και είναι απολύτως λογικό. Προσπαθήσαμε όλοι μας να μην προσβάλουμε και να μην υποτιμούμε καμία προσπάθεια, αλλά και κάποια από τα άρθρα μας μπορεί να μην ήταν σωστά, ίσως διαφορετική άποψη από  εσάς! Για όσους λοιπόν στενοχωρήσαμε, ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη !

Μαχαίρι στη Βία!

Αυτό που θα προσπαθήσουμε να  αποβάλουμε από τα γήπεδά μας, κι εμείς με τον δικό μας τρόπο είναι η βία, ψυχολογική και σωματική, αν πέσει στην αντίληψη μας οποιαδήποτε  είδους βία, θα την κατακρίνουμε αμερόληπτα. Άλλωστε ο σκοπός του ερασιτεχνικού αθλητισμού είναι η ανάδειξη ταλέντων  και η αθλητική διασκέδαση όλων, πολύ δε περισσότερο η θεωρητικά μικρή συμβολή όλων μας στην εξυγίανση του αθλητισμού μας.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares