Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 20:35

Δυσκολεύει και η άνοδος από τη Γ΄Εθνική

«Βουνό» φαίνεται πως θα χρειαστεί να ανέβουν οι ομάδες της Γ’ εθνικής, που θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Stoiximan Football League, την ερχόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα, με τις ισχύουσες διατάξεις της ΕΠΟ από το προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, οι πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής περιόδου ΚΑΘΕ ομίλου, δηλαδή οχτώ (8) ομάδες, θα σχηματίσουν δύο (2) όμιλους των τεσσάρων (4) ομάδων ο καθένας, με αυστηρά γεωγραφικά κριτήρια.

Έπειτα, θα διεξαχθούν διπλοί αγώνες (εντός – εκτός έδρας) μεταξύ των 4 ομάδων κάθε τέτοιου ομίλου. Συνολικά θα διεξαχθούν έξι (6) αγωνιστικές σε κάθε όμιλο.

Οι δύο πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης κάθε ομίλου των μπαράζ προβλέπεται ότι θα προβιβαστούν στη Β’ Εθνική Κατηγορία. Συνολικά δηλαδή θα προβιβαστούν τέσσερις (4) Ομάδες.
Οι υπόλοιπες ομάδες των μπαράζ θα παραμείνουν στη Γ’ Εθνική κατηγορία για την περίοδο 2018 – 2019.

Με άλλα λόγια, θα επικρατήσει το εξής παράδοξο: οι μισές πρωταθλήτριες ομάδες της Γ’ εθνικής δε θα κερδίσουν την άνοδο!

Στο προσεχές πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο θα προβιβαστούν δύο ομάδες στη Super League, ενώ δύο θα υποβιβαστούν από την μεγάλη κατηγορία, και θα υποβιβαστούν 4 στη Γ’ Εθνική, αλλά από τη Γ’ Εθνική θα πάρουν το εισιτήριο για τη Β’ μόνο δύο ομάδες!

Σε κάθε περίπτωση, την τελική απόφαση θα την πάρει η ΕΠΟ. Η οποία μπορεί για παράδειγμα να πει: «δεν θα πέσουν 4 ομάδες από τη Β’ Εθνική αλλά 6, έτσι ώστε να ανέβουν τουλάχιστον 4 από τη Γ’ Εθνική».

Πηγή: iliaoikonomia

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares