Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 16:25

Τουρνουά Υδατοσφαίρισης ''ΜΙΝΙ VIKELAS CUP 2017''

Ο διοργανωτής ΝΟ Σύρου και οι συνδιοργανωτές Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και Δήμος Σύρου - Ερμούπολης για το τουρνουά mini H2O Polo Vikelas Cup στην Ερμούπολη της Σύρου το Π/Σ/Κ 30 Ιουνίου και 1 & 2 Ιουλίου 2017.


Η ιδέα αυτή έγινε πράξη και το τουρνουά υδατοσφαίρισης mini Vikelas Cup διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά στη Σύρο, με ίδια χρηματοδότηση των συμμετεχόντων ομάδων και την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  και του Δήμου Ερμούπολης - Σύρου.

Το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Κ.Ο.Ε).

Στο φετινό τουρνουά του 2017 συμμετέχουν οι ομάδες του Εθνικού ΟΦΠΦ, των «Λεόντων» Άλμα Κλαμπ Αλίμου, του Γ.Σ  Περιστερίου, του Γ.Σ Ηλιούπολης, του Νηρέα Χαλανδρίου και του Ν.Ο Σύρου.

Ευχαριστούμε θερμά τις Διοικήσεις των φιλοξενούμενων Σωματείων που αποδέχθηκαν την πρόσκληση συμμετοχής σε μια περίοδο που ταυτίζεται με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Απώτερος σκοπός παραμένει η δυνατότητα συμμετοχής των αθλητών του ΝΟ Σύρου σε ένα καθιερωμένο τουρνουά εκτός του Κέντρου και η προσέλκυση των νέων του νησιού μας  στα αθλήματα του υγρού στίβου και της θάλασσας.

Επισυνάπτουμε την αφίσα με το πρόγραμμα των αγώνων.

Η είσοδος φυσικά είναι ελεύθερη για όλο το κοινό.

Η Διοίκηση του Ν.Ο Σύρου ευχαριστεί τη ναυτιλιακή ακτοπλοϊκή εταιρεία «Attica Group - Blue Star Ferries» για την παροχή εκπτωτικών εισιτηρίων των μετακινούμενων Συλλόγων και τους λοιπούς χορηγούς και υποστηρικτές.

Ο Ν.Ο Σύρου με νεότερη ανακοίνωσή του θα προβεί σε σχετική αναλυτική αναφορά.

Εκ του Ναυτικού Ομίλου Σύρου.

gfhhgfdshhsgh.jpg

Κατηγορία ΠΟΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares