×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 13:44

Η απάντηση του Συνδέσμου Προπονητών στον Ρένο Φρέρη

Με αφορμή την τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων Ειρηναίου Φρέρη στη Γενική Συνέλευση, αλλά και σε δηλώσεις που είχε στο παρελθόν παραχωρήσει ο ίδιος  στο sportcyclades.gr, ο Σύνδεσμος Προπονητών Κυκλάδων εξέδωσε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου.

Θέμα: «Τοποθέτηση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κυκλάδων με αφορμή δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣΚ».

Με αφορμή την τοποθέτηση του προέδρου της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης την Κυριακή 9/7/2017 στο νησί της Πάρου, αλλά και δηλώσεις του κατά το πρόσφατο παρελθόν σε συνεντεύξεις στα ΜΜΕ, ότι :

- ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Κυκλάδων δεν συνεργάστηκε με την Ε.Π.Σ. Κυκλάδων στο «πιλοτικό πρόγραμμα» νεοσύστατων τμημάτων των Μικτών Ομάδων Κ12 και Κ10,

- αλλά και προσωποποιώντας στο πρόσωπο του κ. Κάμπαξη τις θέσεις του Συνδέσμου Προπονητών με την καθόλα άστοχη τοποθέτηση του σχετικά με την πρόσληψη νέου προπονητή για το εγχείρημα αυτό αναφερόμενος ότι «δεν πήραμε τον δικό του προπονητή»
ο Σύνδεσμος θέλει να γνωστοποιήσει τα παρακάτω:

1. ο κ. Κάμπαξης, πρόεδρος του Συνδέσμου, εκφράζει την άποψη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα μέλη του Συνδέσμου, και η παρέμβαση του στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΚ αφορούσε αποκλειστικά το γεγονός ότι ο προπονητής που ανέλαβε την προεπιλογή των Μικτών Ομάδων Κ10 και Κ12, δεν έχει πιστοποίηση προπονητή σύμφωνα με τους επίσημους καταλόγους της Ε.Π.Ο.

2. Ο προπονητής που επιλέχθηκε και πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση στις 15/06/2017, δεν αποτελεί μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κυκλάδων.

3. Η ΕΠΣΚ, δεν έχει ζητήσει την στήριξη του Συνδέσμου μας στο εγχείρημα αυτό, αλλά και την γενικότερη παροχή οποιασδήποτε γνώμης – βοήθειας προς την ΕΠΣΚ, τους 19 μήνες λειτουργίας του Συνδέσμου. Επόμενα και βάση των παραπάνω, δεν
υφίσταται κανένας λόγος παρουσίας του Συνδέσμου στην πρώτη προπόνηση των Μικτών Ομάδων Κ10 και Κ12, απουσίας τόσο προπονητή από τον Σύνδεσμο μας όσο και επίσημης πρόσκλησης από την ΕΠΣΚ.

4. Παρόλο που εγγράφως ο Σύνδεσμος μας έχει αποστείλει αίτημα προς την ΕΠΣΚ (από 15/05/2017), για την κοινοποίηση της διαδικασίας πρόσληψης των προπονητών που στελεχώνουν τις Μικτές Ομάδες, δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση, και επιπρόσθετα η ΕΠΣΚ προχώρησε τόσο σε ανανέωση συνεργασίας με ενωσιακό προπονητή, αλλά και στην πρόσληψη (;) νέου προπονητή (μη μέλους του Συνδέσμου).

Προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων και των μελών του Συνδέσμου, μόνο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του κ Λαγονίδη και με επίσημο έγγραφο- αίτημα, ζήτησε την βοήθεια του Συνδέσμου για την εξεύρεση προπονητή στην λειτουργία προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στην Σύρο. Παρόλο που ο Σύνδεσμος ανακοίνωσε στα μέλη του την δυνατότητα υποβολής βιογραφικού, η ιδέα αυτή δεν φαίνεται να υλοποιείται.

Ο Σύνδεσμος θα συνεχίζει απρόσκοπτα να ασκεί το συνδικαλιστικό του έργο και να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των μελών του, πιστοποιημένων προπονητών ποδοσφαίρου.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Κάμπαξης Δημήτρης

Ο Γεν. Γραμαμτέας

Λυγνός Μιχαήλ

-

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares