Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017 19:02

Στον αέρα το αγγλόφωνο teaser για το Trimore Syros Triathlon 2018

Σήμερα Τρίτη 29 Αυγούστου δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο αγγλόφωνο teaser για την μεγάλη γιορτή του τριάθλου στην Σύρο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2018

Το βίντεο περιέχει σκηνές από τις δύο προηγούμενες διοργανώσεις του 2016 και του 2017, ενώ προωθεί την έναρξη των εγγραφών, για τους ενδιαφερόμενους αθλητές.

Κάνοντας μία βόλτα στον περασμένο Ιούνιο (οι εκδηλώσεις ήταν το διάστημα από τις 15 έως τις 18 Ιουνίου) είχαμε ένα τετραήμερο δράσεων… Με Κολυμβητικό Παράπλου Ανοικτής Θαλάσσης στις ανατολικές παραλίες του νησιού (Φάμπρικα – Βάρη) με προορισμό τον Μέγα Γιαλό στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου!

Την επόμενη ημέρα είχαμε δύο αποστάσεις (Olympic & Half Olympic) γεμίζοντας κολυμβητές την περιοχή Βαπόρια και το λιμάνι της Ερμούπολης. Μάλιστα επιστρατεύτηκε το Ferry από τη γραμμή Πάρου – Αντιπάρου, για να μεταφέρει τους αθλητές κάτω από τον Άγιο Νικόλαο που δόθηκε η εκκίνηση της Ολυμπιακής απόστασης.  

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας δρομείς όλων των ηλικιών έτρεξαν 5 και 10 χιλιόμετρα μέσα στα μαγικά σοκάκια της Ερμούπολης  και το αποκορύφωμα; Παρουσίαση προγράμματος συγχρονισμένης κολύμβησης, από 8 κορίτσια της ομάδος της Μεταμόρφωσης (με το ντουέτο της Ολυμπιακής ομάδος επί κεφαλής) μέσα στο λιμάνι της Ερμούπολης…..

Η απονομή (τελετή λήξης) στα σκαλιά του Δημαρχείου και την τελευταία ημέρα είχαμε το παιδικό Τρίαθλο ενώ υπήρξε και κολύμβηση μετ’ εμποδίων… σε μία εκπληκτική διαδρομή και μάχη… Και ανανέωσαν όλοι αυτοί το ραντεβού τους για τις 21, 22, 23 και 24 Ιουνίου του 2018 …

Ρεπορτάζ: Naxospress

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares