Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017 16:47

«Γέμισαν» μετάλλια οι Μηλιοί στη Σύρο

Ο Ναυτικός Όμιλος Μήλου συμμετείχε με επιτυχία, για μία ακόμη χρονιά, στη Διασυλλογική Ημερίδα Κολύμβησης Προαγωνιστικών κατηγοριών, Παμπαίδων Α,Β , Παγκορασίδων Α, Β, Παίδων – Κορασίδων, Ανδρών – Γυναικών (open) και ανοικτής κατηγορίας με την Επωνυμία ”Βικέλεια 2017”,στις 27 & 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017, ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή  στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο Δήμου Σύρου Ερμούπολης ‘’Δημήτριος Βικέλας’’, 8 διαδρομών (50μ.) .

Οι αθλητές που  πήραν μέρος ήταν : ΒΕΛΕΤΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΒΗΧΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΒΗΧΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ, ΒΙΚΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΒΛΑΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΝΤΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΜΑΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΑΛΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΝΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ,ΝΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ –ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΞΥΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ, ΠΡΕΒΕΝΑ ΖΑΜΠΕΤΑ, ΣΚΑΡΩΝΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ, ΣΚΡΕΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΕΚΤΟΡΑΣ,ΤΟΜΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΣΟΝΤΑΚΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ.

Αλλά σωματεία που  Συμμετείχαν ήταν :
Α.Ο.ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝ, Α.Ο.ΠΑΡΟΥ, Γ.Ν.Ο. ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΡΗΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ.,
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΛ.ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΝΙΟΥ ΣΥΡΟΥ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΟΥ,
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΡΟΥ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ,
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ.

Ο Ναυτικός Όμιλος Μήλου όντας περήφανος για τους αθλητές του θέλει να δώσει θερμά Συγχαρητήρια σε όλους για την αγωνιστική και αθλητική τους παρουσία που εκπέμπει τα αθλητικά ιδεώδη που διδάσκονται από τους έμπειρους προπονητές του ΝΟΜ εδώ και χρόνια εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων . Οι αθλητές μας γυρίσαν στη Μήλο αφού πραγματοποίησαν εξαιρετικές επιδόσεις με τις οποίες κέρδισαν σε ατομικό επίπεδο 5 χρυσά , 14 Αργυρά και 9 χάλκινα μετάλλια ενώ σε ομαδικό επίπεδο κέρδισαν 4 Αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια .

Συγχαρητήρια και στο  Ν.Ο. Σύρου για την άψογη διοργάνωση των αγώνων .

Θα θέλαμε ξανά να συγχαρούμε θερμά τους αθλητές μας για το ήθος και την αγωνιστικότητά τους , να συγχαρούμε τον προπονητή τους κ. Πουλάκη Δημήτριο για την σωστή και συστηματική  προπόνηση καθώς και την αθλητική παιδεία που μεταδίδει στα παιδιά .

Ευχαριστούμε πολύ τον Ν.Ο. Σύρου και ιδιαιτέρως τον κο Γρυπάρη Δημήτριο για τις χρήσιμες συμβουλές  και την πολύτιμη βοήθειά του , το Δήμο Σύρου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου . Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους γονείς των παιδιών που συνόδεψαν την αποστολή κ. Θέμη Νίνο και κα. Κατερίνα Βήχου .Ευχαριστούμε την Hellenic Sea Ways για την έκπτωση που παρείχε στα εισιτήρια της αποστολής αλλά και όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται και δωρίζουν στα παιδιά τους την ευκαιρία να αθληθούν με το πιο ευεργετικό τρόπο για το σώμα και το μυαλό τους .

Σας ευχαριστούμε , να είστε πάντα υγιείς και ευχόμαστε να είμαστε ξανά μαζί του χρόνου και εμείς να σας συνοδεύουμε στου όμορφους αγώνες σας .

Περισσότερες φωτογραφίες από τη σελίδα του  Ναυτικού Ομίλου Μήλου

 

 ΝΟ Μήλου

Κατηγορία ΚΟΛΥΜΒHΣΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares