Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017 17:07

Το πρόγραμμα του ''Syros City Trail''

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος - Δρομείς Σύρου, συνδιοργανώνουν αγώνες πόλης στα σκαλιά της Σύρου, 3 χλμ, και 10 χλμ ανδρών/γυναικών και παράλληλους αγώνες παιδιών 700μ, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης έχει ως εξής:

Ημερίδα Παρασκευή 1/9, ώρα 19:00
Ξενάγηση Σάββατο 2/9, ώρα 12:00 έως 12:45
Πάστα πάρτυ Σάββατο 2/9, ώρα 12:30 έως 14:30
Λειτουργία γραμματείας Παρασκευή 1/9 : 15:00 μέχρι και 18:30 & 
Σάββατο 2/9 : 11:00 μέχρι και 17:00
 Ώρες εκκίνησης Σάββατο 2/9Αγώνας ανδρών / γυναικών 3 και 10 χλμ, ώρα 17:45
Αγώνας παιδιών 700 μέτρων, ώρα 17:30
Πεζοπορία στην Απάνω Μεριά Κυριακή 3/9, ώρα 7:45

Αναλυτικά

Ημερίδα

Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο Επιμελητήριο Κυκλάδων, Αγ. Νικολάου 6, λίγο πιο πάνω από το θέατρο Απόλλων στο δρόμου που οδηγεί στην εκκλησία του Αγ.Νικολάου, θα παρουσιαστούν οι τεχνικές λεπτομέρειες της διοργάνωσης. Θα απευθύνουν χαιρετισμό οι διοργανωτές και γνωστοί και καταξιωμένοι αθλητές.  Μετά το πέρας της τεχνικής ενημέρωσης θα ακολουθήσει κέρασμα. Είστε όλοι προσκεκλημένοι.

Ξενάγηση

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 έως 12:45 θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στο Θέατρο Απόλλων και στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Συνάντηση των ενδιαφερομένων στην Πλατεία Ερμούπολης.

Η ξενάγηση και η πρόσβαση σε πολιτιστικούς χώρους : στο Βιομηχανικό μουσείο Σύρου, στο Θέατρο Απόλλων και στο Μουσείο Μάρκου Βαμβακάρη στην Άνω Σύρο είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες με την επίδειξη κάρτας ελευθέρας εισόδου που θα δίνεται από την γραμματεία.

 Πάστα πάρτυ

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:30 έως 14:30 το εστιατόριο ‘Λύσε Δέσε’ στην περιοχή Καρνάγιο Ερμούπολης, προσφέρει δωρεάν το χώρο του και μια μακαρονάδα για κάθε συμμετέχοντα και για κάθε συνοδό του. Οτιδήποτε επιπλέον παραγγελθεί δεν προσφέρεται δωρεάν.

Πεζοπορία με την ομάδα Περιπατητών Σύρου στην Απάνω Μεριά

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου όσοι επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίζουν την Απάνω Μεριά της Σύρου μέσω μιας υπέροχης διαδρομής που σχεδιάστηκε από την Ομάδα Πεζοπόρων Σύρου. Πρόκειται για ένα καθαρό μονοπάτι, εύκολο, με ομορφιές και ιστορία.

Σημείο συνάντησης Κεντρική Πλατεία Μιαούλη και ώρα 7:45 (το πρωί !). Υπολογίζεται η επιστροφή στην Ερμούπολη κατά τις 12:00

Φορέστε κατάλληλα ρούχα, παπούτσια και καπέλο. Πάρτε μαζί σας νερό και μαγιό αν θέλετε να δροσιστείτε με μια βουτιά.

 Λειτουργία γραμματείας

Οι δρομείς καλούνται να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους από τη γραμματεία του αγώνα. Το περίπτερο της γραμματείας του αγώνα θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Ερμούπολης και θα λειτουργήσει τις εξής ώρες: Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου : 15:00 – 18:30 και το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου : 11:00 μέχρι και 17:00.

Είναι σημαντικό η παραλαβή του αριθμού να μην γίνει τελευταία στιγμή για να μην προκύψουν καθυστερήσεις.

Ώρες εκκίνησης

Αγώνας ανδρών / γυναικών 3 και 10 χιλιομέτρων : 17:45
Αγώνας παιδιών 700 μέτρων : 17:30

Για να θεωρηθεί έγκυρος ο τερματισμός, θα πρέπει οι αθλητές να περάσουν από όλους τους τάπητες των σημείων ελέγχου. Στους παιδικούς αγώνες δεν υπάρχει χρονομέτρηση.

Απονομές – Βραβεύσεις

Οι απονομές και βραβεύσεις θα γίνουν στην κεντρική πλατεία Ερμούπολης και θα ξεκινήσουν μετά τη λήξη των αγώνων στις 20:00.  

Τροφοδοσία αθλητών

Θα υπάρχει πάγκος με νερό, χυμό, μπανάνα, ισοτονικό και λουκούμι σε 2 σημεία της διαδρομής. Στον τερματισμό θα υπάρχει νερό και μπανάνες, ενώ στα παιδιά θα δίνεται νερό και χυμός.

 Χώρος φύλαξης προσωπικών αντικειμένων

Στην κεντρική πλατεία Ερμούπολης θα μπορούν οι αθλητές να αφήσουν, σε φυλασσόμενο χώρο, προσωπικά τους αντικείμενα, στο χώρο αυτό θα υπάρχει τουαλέτα.  Η παράδοση και η παραλαβή των αντικειμένων  θα γίνεται με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής στον αγώνα. Τα αντικείμενα που θα αφήνονται στους χώρους αυτούς, θα πρέπει να βρίσκονται σε σακίδιο ή τσάντα.

Η οργανωτική επιτροπή θέλει να ευχηθεί σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές καλό τερματισμό και να ευχαριστήσει τους  εθελοντές και όλους τους χορηγούς που βοήθησαν ώστε να προετοιμαστεί αυτή η διοργάνωση.

Καλούμε όλους τους συριανούς και τους επισκέπτες του νησιού να συμμετάσχουν, στην διοργάνωση, να δώσουν μια γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα χειροκροτώντας την προσπάθεια των αγωνιζομένων.


Οι δρομείς καλούνται να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους από τη γραμματεία του αγώνα.

Το περίπτερο της γραμματείας του αγώνα θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Ερμούπολης και θα λειτουργήσει τις εξής ώρες:

  • Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου : 15:00 – 18:30 και
  • Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου : 11:00 μέχρι και 17:00

Είναι σημαντικό η παραλαβή του αριθμού να μην γίνει τελευταία στιγμή για να μην προκύψουν καθυστερήσεις.


Εκ μέρους των διοργανωτών

Α.Π.Σ. Δρομείς Σύρου

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares