×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017 04:46

Ο κόσμος ανταποδίδει

Τις περισσότερες φορές εμείς οι Έλληνες συνηθίζουμε να αμαυρώνουμε τους πάντες και τα πάντα, στη θέα αυτού που εμείς θεωρούμε ασυνήθιστο. Σε μία εποχή που συμπίπτει με τη Premier Greek όπως εύστοχα διάβασα σε πρωτοσέλιδο αθλητικής εφημερίδας και έχει να κάνει με τη πυραμίδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, η ΕΠΣ Κυκλάδων προσφέρει ένα αξιοπρεπές γεγονός για τα νησιώτικα δεδομένα, πράγμα που φαίνεται να αρέσει στον κόσμο, συγκριτικά με την πληθωρική προσέλευσή του.

Αυτό κι αν είναι ευχάριστο γεγονός. Αυτό κι αν είναι ένα ακόμα στοίχημα που κερδίζει η ΕΠΣΚ. Τρίτη αγωνιστική ημέρα για τους 3 ομίλους του Πρωταθλήματος και ανεξαρτήτου αποτελέσματος ή και επιλογών της εκάστοτε ομάδος, ο κόσμος αψηφά τις όποιες υποχρεώσεις έχει το Σαββατοκύριακο και πάει να δει.. μπαλίτσα.

ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΝΕ

Ο χάρτης μεγάλωσε. Απέκτησε πέρα των νησιών, που ούτως ή άλλως πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια, όπως η Σαντορίνη, η Μύκονος, Σύρος και η Νάξος, ζωή.

Κύθνος, Μήλος, Σέριφος, Σίφνος, Τήνος έχουν τις δικιές τους φιλοδοξίες. Άλλος πάει για πρωτιά, άλλος για μια μεστή χρονιά και άλλος απλά να συμμετάσχει. Προσωπικά δεν με απασχολεί ποιο είναι το πρότζεκτ που εκπροσωπούν, με ενδιαφέρει όμως να βλέπω τις εξέδρες να παίρνουν και πάλι μορφή.

Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχουν μεγάλα ενδιαφέροντα, αυτό εκ των πραγμάτων, είναι κανό να ενώνει ανθρώπους. Από τους απλούς φιλάθλους μέχρι και τους παράγοντες των ομάδων, που στην αιχμηρή πραγματικότητα που ζούμε, δαπανούν άλλοτε μικρά και άλλοτε μεγαλύτερα ποσά για αυτό που.. γουστάρουν.

Τη Κυριακή σε αυτά τα νησιά οι περισσότεροι, ακόμα και οι ποδοσφαιριστές, αφήνουν τις κύριες εργασίες τους (γιατί από το ποδόσφαιρο δεν ζουν) και πάνε στο γήπεδο, έχοντας κατά κόρον όλοι ένα στόχο. Να παίξουν μπάλα.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ

Μιλώντας πάντα σε πραγματικά πλαίσια, η ακροαματικότητα ενός τοπικού πρωταθλήματος δεν μπορεί να είναι και η μεγαλύτερη. Αυτό όμως δεν σημαίνει, πως όχι μόνο στις Κυκλάδες, αλλά σε όλη την Ελλάδα, αυτές οι κατηγορίες δεν έχουν τον κόσμο τους.

Ορμώμενοι από την πολύ ωραία εικόνα στο γήπεδο της Άνω Μεράς, με φόντο τις σχεδόν γεμάτες εξέδρες του γηπέδου, αλλά και άλλων πρόσφατων παραδειγμάτων, ας ελπίσουμε να συνεχιστεί αυτό το ευχάριστο γεγονός και ο κόσμος να δίνει με τη σειρά του το παρών στις εξέδρες των γηπέδων.

Γιατί δεν το έχει ανάγκη μόνο η Ένωση. Δεν το έχουν ανάγκη μόνο οι ομάδες, οι παράγοντες και όσοι ασχολούνται περιμετρικά με το τοπικό.

Ανάγκη το έχουν οι αληθινοί πρωταγωνιστές και δεν είναι άλλοι από τους 22, που κάθε Κυριακή προσφέρουν όμορφο θέαμα και πολλά γκολ.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares