Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 14:52

Ναι στους παρατηρητές αλλά χωρίς επιβάρυνση για τα σωματεία

Υπέρ του ορισμού παρατηρητών διαιτησίας, αλλά με όρο ότι δεν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση για τα σωματεία δηλώνει με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της μειοψηφίας της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Χρήστος Καφτηράνης.

Ο ίδιος και τα μέλη του συνδυασμού του θα υποστηρίζουν κάθε θέση που προάγει το ποδόσφαιρο τονίζει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που ακολουθεί:

Απαντώντας σε κάποιους που μας ρωτάνε , αλλά και σε αυτούς που με διαστρέβλωση και κακοήθεια μας καταλογίζουν ευθύνες , κάνουμε γνωστή τη θέση μας ξεκάθαρα και υπεύθυνα, όπως πάντα .

Ναι η δική μας θέση και τοποθέτηση στο τελευταίο Δ.Σ. της ΕΠΣΚ σχετικά με τον ορισμό παρατηρητή Διαιτησίας ήταν ξεκάθαρη .

Ναι στους παρατηρητές διαιτησίας , εφόσον υπάρχει λόγος, χωρίς την οικονομική επιβάρυνση των Σωματείων εξηγώντας.... και τους λόγους!!!

Τι πιο ξεκάθαρο και υπεύθυνο!! Έχουμε τονίσει πολλές φορές και θα το πούμε για άλλη μια ...ότι η παρουσία μας στο Δ.Σ. της ΕΠΣΚ οφείλεται στην επιλογή των Σωματείων μελών μας και κανενός άλλου!!! Επομένως είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα των Σωματείων και μόνο!!!

Τίποτα λιγότερο - Τίποτα περισσότερο!!!! Όλα τα άλλα είναι λόγια που δεν εξυπηρετούν ούτε το ποδόσφαιρο και φυσικά ούτε τα Σωματεία !!!

Σε μια περίοδο που τα Σωματεία δίνουν αγώνα επιβίωσης η ΕΠΣΚ οφείλει να βοηθήσει και όχι να επιβαρύνει οικονομικά τα Σωματεία. Πιστεύουμε πως πιο ξεκάθαρη θέση από αυτήν που εκφράσαμε και εκφράζουμε δεν υπάρχει!!!

Καταλαβαίνουμε πως κάποιοι ενοχλούνται , αλλα αυτό είναι δικό τους θέμα και μόνο!!! Εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να υποστηρίζουμε θέσεις και προτάσεις που προάγουν το ποδόσφαιρο , χωρίς φυσικά την οικονομική επιβάρυνση των ομάδων , τελεία και παύλα!!!!

Χρήστος Καφτηράνης

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares